Slovenské cesty sa zmenili na pohrebisko! Nehody boli v Budmericiach aj Banskej Bystrici (foto)
08 | 07 | 2020 I Peter Haluza

Pri nehode pri Banskej Bystrici bolo do nemocnice prevezených päť osôb.


Po tom, ako polícia oznámila
Motocyklistu zachytil vlak, tragédii sa nedalo zabrániť
Motocyklista sa snažil z koľajiska dostať, nehoda sa však skončila pre neho tragicky. Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Peter Haluza
nehodu nehodu motocyklistu priecestí na trase Kúty smer Sekule, pribudli do smutnej štatistiky ďalšie dve fatálne dopravné nehody.

V utorok po zrážke osobného vozidla s motocyklom medzi obcami Ružindol a Budmerice vyhasol život 33-ročného motorkára. Podľa informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal motorkár na Honde v smere do obce Budmerice.

Pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k stretu s autom zn. Ford Focus. Motorkár pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Foto: Facebook - Polícia SR - Bratislavský kraj


 

V utorok krátko po 9:00 hodine sa stala v Banskej Bystrici v časti Uľanka ďalšia smrteľná dopravná nehoda.

60-ročný vodič na vozidle VW Tiguan z Prešova viedol vozidlo s Donovalov smerom na Banskú Bystricu a z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru. V tom čase išlo vozidlo Hyundai v smere od Banskej Bystrice a 55-ročný vodič tohto vozidla sa snažil oproti idúcemu autu vyhnúť, ale už sa mu to nepodarilo a došlo k čelnej zrážke.


Pri nehode sa zranili obidvaja vodiči aj ich spolujazdci. Do nemocnice bolo prevezených päť osôb. Vodič vozidla VW Tiguan v nemocnici zraneniam podľahol.

Foto: Facebook - Polícia SR - Banskobystrický kraj


Informácie poskytla polícia na sociálnej sieti.


Milióny z kauzy Dobytkár boli na účty obvinených vkladané v hotovosti
Obvinení v kauze Dobytkár pri legalizácii úplatkov potrebovali krytie zo strany bánk či finančnej polície. Na Slovensku tak zrejme existovala skupina ľudí, ktorých transakcie inštitúcie nekontrolovali. Týkať sa to má aj nitrianskeho podnikateľa... Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok