Minister obrany sa rozišiel s partnerkou
08 | 07 | 2020 I Peter Haluza

Ministrova expriateľka si zbalila veci a odišla bývať do Petržalky.


Minister obrany Jaroslav Naď sa rozišiel s bývalou novinárkou a aktuálnou hovorkyňou ministerstva vnútra Barbarou Túrosovou. Ako píše denník Nový čas, vzťah sa rozpadol po šiestich rokoch.

Bývalý pár má spolu syna Adamka. Napriek tomu si mala ministrova expartnerka pred pár dňami zbaliť zo spoločného domu v Hrubej Borši veci a odísť do svojho bytu v Petržalke.

„Môžem potvrdiť, že s Barbarou Túrosovou už netvoríme pár. Rozchádzame sa ako priatelia. V záujme nášho syna Adamka však prosíme o rešpektovanie nášho súkromia. Viac sa k uvedenej téme nebudem vyjadrovať,“ povedal Novému času minister obrany J. Naď.

Rozchod potvrdila aj Túrosová. „Nič zásadné vám k tomu nepoviem. Je pravda, že už netvoríme pár, ale všetko je medzi nami v poriadku. Rozchádzame sa ako kamaráti a nechcem to ani nijako rozoberať kvôli Adamkovi,“ povedala.

Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kupuje si hollywoodsky pár celý ostrov, aby mohli mať súkromie?!
Jennifer Aniston (51) a Brad Pitt (56) sú naďalej predmetom špekulácií, v rámci ktorých ich v zahraničí neustále dávajú dohromady. Podľa najnovších informácií majú spoločne tajné plány. Čoho presne sa týkajú, píše portál... Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | Timotej Dudka