Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kupuje si hollywoodsky pár celý ostrov, aby mohli mať súkromie?!
08 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Jennifer Aniston (51) a Brad Pitt (56) sú naďalej predmetom špekulácií, v rámci ktorých ich v zahraničí neustále dávajú dohromady. Podľa najnovších informácií majú spoločne tajné plány. Čoho presne sa týkajú, píše portál Stars24.


Bývalí manželia Jennifer Aniston a Brad Pitt sú v poslednej dobe často spájaní, nie je preto divu, že niektoré zahraničné médiá túto tému opäť vytiahli.

Webu Gossip Cop neunikol článok v novom vydaní týždenníka New Idea, podľa ktorého herci zvažujú kúpu ostrova Double Island pri brehoch Austrálie, kde strávili pred 18 rokmi Nový rok. „Je to vysnívaný projekt pre oboch,“ tvrdí zdroj magazínu.

Brad Pitt a Jennifer Aniston: Tajná svadba na pláži
Reči okolo Jennifer Aniston a Brada Pitta v posledných týždňoch utíchli, ale to neznamená, že by sa tí dvaja snáď rozišli ... Ich láska naopak stále rastie. Čítať ďalej
13 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič


Podľa časopisu by na ostrove obaja mohli ukojiť svoju vášeň pre dizajn a architektúru. Zdroj ďalej konštatuje, že by na mieste mala byť ich privátna rezidencia, ale aj rezort pre hostí. Zasvätená osoba na záver dodáva, že by išlo o ďalší čriepok ich lásky.

Vyššie spomínaný web kontaktoval hovorcu hviezdy seriálu Priatelia, ktorý poprel, že by Aniston mala spoločne s Pittom takéto plány. Server pripomína, že o ich vzťahu v súčasnosti neexistujú žiadne relevantné dôkazy.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/07/sylvester-stallone-oslavuje-74-narodeniny-%e2%80%8b%e2%80%8blegendarneho-herca-najviac-zranila-smrt-syna/