TRAGÉDIA: V obci Banka zomrelo pod kolesami auta 16-ročné dievča
06 | 07 | 2020 I TASR

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej zomrelo v obci Banka 16-ročné dievča. Kolízia sa stala podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej v nedeľu (5. 7.) o 19. hodine mimo priechodu pre chodcov.


"Podľa svedkov mala dievčina najskôr naraziť do bočných dverí auta Opel Astra, ktoré išlo od Piešťan na Ratnovce. Po náraze spadla na zem a vzápätí došlo k stretu s ďalším autom VW Golf, pod ktorým uviazla. Vážnym zraneniam na mieste nehody podľahla," uviedla hovorkyňa.

Polícia zisťuje všetky okolnosti, za ktorých sa dievčina dostala na cestu. Podľa prvotných príznakov nie je vylúčené, že mohla byť aj pod vplyvom alkoholu.

Polícia preverila alkohol aj u zúčastnených vodičov, dychové skúšky boli v oboch prípadoch negatívne. Na miesto udalosti polícia privolala aj znalca z odboru cestná doprava, ktorý poskytne polícii presnejšie informácie k priebehu nehody.




Zdroj: Facebook Polícia SR.


Ubezpečujem premiéra, že poslanci zo Za ľudí nie sú na predaj, vyhlásila Žitňanská
Predsedníčka poslaneckého klubu Za ľudí Jana Žitňanská ubezpečuje premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) i verejnosť, že poslanci klubu nie sú na predaj. Čítať ďalej
06 | 07 | 2020 | TASR