Šokujúci odchod kvôli pedofílii! Kráľovská dvojica po vzore Harryho a Meghan uteká do Talianska
04 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan (38) a Harry (35) asi nebude posledný pár, ktorý sa vzdá kráľovských povinností a pôjde si „svojou cestou“. Skromná princezná Beatrice (31) je zo škandálov okolo svojho otca princa Andrewa (60) natoľko zničená, že sa od rodiny potrebuje odpútať. So snúbencom plánujú utiecť do Talianska a začať nanovo.


Ako informuje portál Blesk, s talianskym developerom Edoardom Mapellom Mozzim (37) začala princezná randiť v roku 2018, rok predtým, než sa na otca, princa Andrewa, kvôli jeho vzťahu s odsúdeným a zosnulým pedofilom Jeffreym Epsteinom († 66) zamerali úrady.

Práve dráma okolo pedofílie, ktorá sa niekoľko osudných nocí odohrávala v miliardárovych sídlach, a to ako veľkú úlohu v tom Andrew vlastne zohral, postihlo najmä jeho deti.

Kšeft snov pre Meghan a Harryho: Milión libier za pár minút pred publikom!
Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) už nemusia plakať nad nedostatkom financií. S významnou rečníckou agentúrou, zastupujúcou napríklad manželov Obamovcov alebo Oprah Winfreyovú (66), podpísali lukratívnu spoluprácu, ktorá im za jednu krátku... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Beatrice tento rok postretlo ďalšie nešťastie, a to pandémiou zrušená svadba. Mladej princeznej problémy, škandály a neutíchajúci záujem médií prerástli cez hlavu, a tak údajne premýšľa, že sa vydá rovnakou cestou, ako na začiatku tohto roka princ Harry a Meghan. Opustí teda kráľovskú rodinu a vydá sa do zahraničia, v tomto prípade do snúbencovho rodiska, Talianska.

Zdroj z Buckinghamského paláca agentúry Daily Mail potvrdil, že je Beatrice na pokraji svojich síl a so snúbencom majú zajačie úmysly. „Sexuálne obvinenie jej otca sa jej veľmi dotklo, je z toho naozaj smutná. Na verejnosť sa dostávajú stále nové dôkazy o tom, že Andrew znásilnil 17-ročné dievča. Chcela by mať od celého tohto šialenstva konečne pokoj.“

V rozpadnutej stodole niekde na vidieku alebo v malom bytíku na okraji Milána by sa dvojica isto netiesnila. Edoardo je zámožný milionár, ktorý v tzv. topánke Európy vlastní mnoho nehnuteľností a luxusných sídiel. Tam by mladý pár mohol konečne začať nový život, bez všadeprítomných paparazzov a rečí o pedofílii.

Kráľovná Alžbeta (94) by sa tak mala mať na pozore pred ďalším možným Megxitom. Pardon, „Beaxitom“.

To by ste od Kate nečakali: Neudržala svoje nervy na uzde kvôli Meghan!
Pokoja nebolo vojvodkyni Kate (38) dopriate ani po odchode Meghan (38) z paláca. Je to presne naopak! Teraz musí oveľa dôraznejšie hájiť vlastnú dôstojnosť a psychickú pohodu. Ale nie vždy to ide tak ľahko, píše portál Aha! Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Timotej Dudka