Rusky chcú byť opäť prirodzené
01 | 07 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Zväčšovanie pŕs a úprava pier sú síce stále populárne, trendom je ale „rozumná miera“. Uviedol portál Sovetov.su.


V plastickej chirurgii sa v Rusku objavili nové trendy. Rusky už nechcú byť majiteľkami prehnaných plných foriem, príliš bacuľatých pier a celkovo vyzerať ako bábiky. Teraz sa znova usilujú o prirodzenosť.


Hviezdny plastický chirurg Haik Babajn prezradil, ako sa v poslednej dobe zmenili požiadavky jeho klientov. „Móda prsníkov veľkosti sedem je už preč. A celkovo zväčšovania prsníkov a pier do podoby umelých bábik,“ zdôraznil.


Ženy chcú opäť pokiaľ možno maximálnu prirodzenosť. Chcú síce stále zväčšovať prsia a upravovať pery, ale „v rozumnej miere“. Obzvlášť populárna je dnes veľkosť pŕs od dva do tri. Možno to urobiť dokonca tak, že ich nerozoznáte od prirodzených. Implantáty pritom neprekážajú dojčeniu. Dôležité je ale dvakrát ročne absolvovať ultrazvukové vyšetrenie.


V 66. rokoch rozšíri rodinu? Zdenka Studenková prekvapila samú seba!
Hoci Zdena Studenková, ktorá nedávno oslávila 66. narodeniny, rozhodne nevyzerá na svoj vek, napriek tomu by bolo tehotenstvo v jej prípade naozaj veľkým prekvapením. Stačila jedna chyba, kvôli ktorej vyšli na povrch informácie o tom, že je herečka... Čítať ďalej
30 | 06 | 2020 | Timotej Dudka

Čo sa týka pier, je to podľa neho podobné. Predtým sa používali na zväčšenie pier polymérne gély. Čo viedlo k ich deformácii a tiež poškodeniu lícnych kostí.


„Hlavným trendom je teraz prirodzenosť. Ak je objem použitého gélu malý, je veľmi ťažké odhaliť upravené pery,“ uviedol plastický chirurg.


Obľúbená je v súčasnosti i liposukcia. Teda procedúra odstraňujúca nadbytočný telesný tuk. Dopyt po nej vzrástol po zrušení režimu izolácie kvôli koronavírusu. Ľudia tráviaci čas doma bez nedostatku pohybu prirodzene získali nežiadanú nadváhu.


Dara Rolins sa pustila do ráznej debaty s fanúšikmi: Na svoj vzhľad nedá dopustiť!
Dara Rolins (47) zjavne pocítila potrebu obhájiť sa. Svojim priaznivcom aj tým, ktorí speváčke zrovna nefandia, totiž dala jasne najavo svoje stanovisko k neustálej kritike jej vzhľadu, ktorá sa k nej znáša, píše portál Blesk. Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Timotej Dudka