V 66. rokoch rozšíri rodinu? Zdenka Studenková prekvapila samú seba!
30 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci Zdena Studenková, ktorá nedávno oslávila 66. narodeniny, rozhodne nevyzerá na svoj vek, napriek tomu by bolo tehotenstvo v jej prípade naozaj veľkým prekvapením. Stačila jedna chyba, kvôli ktorej vyšli na povrch informácie o tom, že je herečka v požehnanom stave, píše portál Aha!


O údajnom tehotenstve Studenkovej informoval server funmagazin.sk. Herečka bola na istej klinike na vyšetrení magnetickou rezonanciou. Pred tým však musela vyplniť dotazník, a práve v ten moment sa stala chyba.

Studenková si v ten deň zabudla okuliare a tak vyplnila formulár zle. Výsledok tak ohromil i samotného lekára. Herečka totiž v otázke, či je tehotná, označila áno a priznala sa aj k tomu, že dojčí. Neobvyklé odpovede, boli teda zjavne len milým nedorozumením, ktoré sa rýchlo vyjasnilo.

Marika Gombitová v slzách: Speváčka oplakáva smrť svojho verného priateľa
Radosť Marike Gombitovej (63) roky robili dva bišóniky. Na psíkov, ktorí ju pravidelne sprevádzali aj na spoločenské podujatia, nedala interpretka mnohých slovenských hitov dopustiť. Teraz sa však podelila so smutnou správou. S jedným zo psíkov... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka