Demi Lovato to strieda ako ponožky! Speváčka je po uši zamilovaná s novým partnerom
30 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Demi Lovato (27) to poslednú dobou strieda ako ponožky. Ešte pred nedávnom postovala fotky s ružovovlasým čudákom a teraz je už po jej boku ďalší žrebček. Teraz to však vyzerá, že to vydrží dlhšie ako len pár týždňov. Kto je nový priateľ Demi Lovato?


Ako píše portál Extra, Demi Lovato je preslávená tým, že mala v minulosti blízko k drogám. Neraz skončila v liečebni, pretože nezvládla ukočírovať svoju túžbu po návykových látkach. Aktuálne to však vyzerá, že je Demi na dobrej ceste a drogám dala definitívne zbohom.

Po boku Demi Lovato sa za posledné roky objavoval rad najrôznejších mužov. Napríklad v novembri sa Demi chválila novým priateľom, ktorý všetkých zaujal svojím zvláštnym vzhľadom. Vlasy mal zafarbené ružovo a takmer to vyzeralo, ako by mal taktiež sklony k užívaniu návykových látok.

Kim Kardashian predviedla neuveriteľný osí driek: Ľudia ju podozrievajú, že si vyoperovala rebrá! (VIDEO)
Jedna z najslávnejších svetových osobností Kim Kardashian (39) sa na sociálnych sieťach pochválila videom, na ktorom hrdo predvádza svoj osí pás. Je tak úzky, že v mnohých svojich fanúšikov vyvolal špekulácie, či náhodou nepodstúpila nejakú... Čítať ďalej
28 | 06 | 2020 | Redakcia HD


S ním však Demi randila len krátko a po pár týždňoch sa každý vybral vlastnou cestou. V marci sa však začali objavovať prvé zmienky o tom, že si už speváčka našla iného partnera. Vzťah Demi s Maxom Ehrichom (28) sa oficiálne potvrdil, keď sa pár spoločne objavil vo videoklipe k piesni Stuck with U od Justina Biebera (26) a Ariany Grande (27), kde obaja tancovali a pritom si vymieňali bozky.

Max Ehrich strávil rovnako ako Demi veľkú časť svojho života na televíznych obrazovkách. Rovnako ako jeho partnerka, sa aj on sa často objavoval na detskom kanále Disney Channel. Zahral si tam napríklad v seriáli Shake It Up alebo stvárnil rolu v snímke Muzikál zo strednej 3: Maturitný ročník.

Najviac známy je však z mydlovej opery Mladí a nepokojní, vysielanej na kanále CBS. Okrem hrania sa Max rád venuje aj spevu. Na sociálne siete pridáva veľa videí, na ktorých predvádza svoj hudobný talent.



Hoci Max s Demi randí iba krátko, už teraz je jasné, že spolu ešte nejaký ten čas vydržia. Obaja sú totiž bláznivo zamilovaní. Na sociálnych sieťach zverejňujú fotky plné lásky a ešte viac zamilovaných slov.



„Ďakujem ti, môj drahý, že ma robíš tak šťastnou. Milujem s tebou vyrážať za dobrodružstvom,“ napísala Demi Lovato k ich spoločnej fotke.

Kšeft snov pre Meghan a Harryho: Milión libier za pár minút pred publikom!
Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) už nemusia plakať nad nedostatkom financií. S významnou rečníckou agentúrou, zastupujúcou napríklad manželov Obamovcov alebo Oprah Winfreyovú (66), podpísali lukratívnu spoluprácu, ktorá im za jednu krátku... Čítať ďalej
29 | 06 | 2020 | Timotej Dudka