Kim Kardashian predviedla neuveriteľný osí driek: Ľudia ju podozrievajú, že si vyoperovala rebrá! (VIDEO)
28 | 06 | 2020 I Redakcia HD

Jedna z najslávnejších svetových osobností Kim Kardashian (39) sa na sociálnych sieťach pochválila videom, na ktorom hrdo predvádza svoj osí pás. Je tak úzky, že v mnohých svojich fanúšikov vyvolal špekulácie, či náhodou nepodstúpila nejakú drastickú operáciu, pri ktorej jej boli odstránené rebrá.


Americká televízna osobnosť a manželka rappera Kanye Westa (43) Kim Kardashian svojím vzhľadom popiera snáď všetky prírodné zákony, píše portál Blesk. Aj po pôrode dvoch detí (posledných dvoch potomkov jej odnosila náhradná matka) sa chváli dokonalou postavou, ku ktorej jej pomohlo pravidelné cvičenie a viac menej priznané plastické operácie, ktoré jej telo vymodelovali do tvaru presýpacích hodín.

Jej osí pás však aktuálne vyvoláva skôr rozpaky, keďže je v príliš ostrom kontraste so širokými bokmi a silikónom vystuženým pozadím. Aj keď nie je tajomstvom, že si k nemu známa celebrita vypomáha korzetmi, v tomto prípade sa zdá, že zašla ešte o kúsok ďalej a nechala si chirurgicky odstrániť spodné rebrá, aby dosiahli čo najdramatickejšieho efektu.



Zatiaľ čo sú niektorí fanúšikovia vo vytržení z jej bezchybných kriviek, iným sa tento až „komiksový“ vzhľad veľmi nepozdáva. „Toto vyzerá bolestivo,“ zvažujú zmätení fanúšikovia na sociálnych sieťach. „Kde máš orgány? A ako dýchaš?“ Pýtajú sa ďalší.

„Toto je šialené!“ Reagovala dokonca aj jej mladšia sestra Khloé (35), ktorá na tom nie je o moc lepšie. Poslednú dobu si totiž kvôli všetkým plastikám nie je vôbec podobná svojmu predošlému vzhľadu, ale na to sme už u sestrách Kardashianových - Jennerových zvyknutí.

„Nikdy nekomentujem žiadne príspevky na sociálnych sieťach a už vôbec nie tie vaše. Ale toto musím. Toľko ľudí vidí vaše príspevky a potom si myslia, že je to realistický štandard, ktorý sa musí dodržiavať. Takýto je snáď náš svet? Naše hodnoty sa merajú podľa velikosti pásu?“ Krútia niektorí hlavou, kým ju iní varujú, že si veľmi nebezpečne zahráva so zdravím. Rebrá, ktoré sa môžu zdať pre Kim zbytočné a neestetické, sú predsa v tele veľmi dôležité.

O tom, že si skutočne dala Kim vyoperovať rebrá však nie sú žiadne dôkazy ani dôveryhodné tvrdenia, a tak sa o zdravie svetoznámej ikony dnešných tínedžerov nie je dôvod obávať.

Neprirodzená diéta vychudnutej Adele (32): Kilá sa čoskoro vrátia, varuje odborníčka
Za pomerne krátke obdobie schudla o neuveriteľných 45 kilogramov a teraz speváčka Adele (32) nenechá v kľude takmer nikoho. Fanúšikovia na sociálnych sieťach riešia jej vychudnuté telo i prepadnuté líca. Špekuluje sa o špeciálnej diéte aj anorexii.... Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka