Simona Krainová v internetovej vojne s fanúšikmi: „Ja tu naozaj nemusím tolerovať hňupov!“
27 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Aj napriek blížiacej sa päťdesiatke vyzerá modelka Simona Krainová (47) stále božsky. Hoci si vypomáha napríklad botoxom či falošnými kaderami, sú to len „drobné“ zásahy do jej zovňajšku. Dokonalú postavu si totiž poctivo vydrela vo fitku, píše portál Blesk.


Simona Krainová, známa česká topmodelka, je na svoju vypracovanú figúru hrdá. Denne behá desať kilometrov, dáva si do tela v posilňovni, skrátka sa drží svojho hesla „kašlať na vek“. O to viac ju dokáže rozčúliť, keď ju niekto obviní, že si ku kráse pomohla zásahmi plastickej chirurgie alebo zdieľa zábery zásadne len vyretušované či s prehnane veľa filtrami.

Jej príspevky na sociálnych sieťach totiž bežne zbierajú len samú chválu a akonáhle sa objaví medzi komentujúcimi nejaký neveriaci Tomáš, dá mu to Simona, ako sa hovorí, zožrať, a všetku negáciu si z profilu obratom zmaže. V tomto prípade ju u najnovšej fotky, ktorá sa objaví na titulnej stránke magazínu Diéta, jedna dáma obvinila z používania photoshopu, teda programu na dodatočnú úpravu fotiek. A to sa samozrejme známej blondínky hlboko dotklo.

Jan Kraus šokuje: Má nepriateľov a užíva si to!
Jan Kraus patrí medzi ostro sledované české osobnosti, ktoré rozdeľujú národ na dva tábory. Okrem fanúšikov má teda aj mnoho nepriateľov. Obľúbený moderátor je za to ale rád. Ako to vysvetľuje? Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Nechcem tu čítať urážky a dementné komenty typu, umelina, bla, bla,“ hnevala sa Krainová, ktorej hádka s  dámou vygradovala až do nadávok. Simona už ale spomínanej pani zablokovala prístup na svoj účet, a tak už k videniu u onoho príspevku nie je.

„Vám preskočilo, ak toto považujete za slušný koment alebo názor. Ja tu naozaj nemusím tolerovať hňupov,“ hnevala sa modelka, ktorá rovnako ako mnohí jej priaznivci onej žene odporučila, aby si dala čokoládu na nervy a nesledovala jej profil, keď ju svojou existenciou toľko rozčuľuje.

„Simona nesklamala, je jedovatá ako vždy. A pritom obal je tak pekný,“ rýpla si aj ďalšia Simonina fanynka, pokiaľ sa teda dá fanynkou nazvať. Ale ani v tomto prípade sa nenechala životná partnerka podnikateľa Karla Vágnera ml. (45) vyviesť z rovnováhy.

„Zub za zub, drahá,“ reagovala obratom. Ako sama podotkla, keby sa s týmito ženami, ktoré poháňa iba závisť a nespokojnosť, stretla naživo, je si naprosto istá, že by nenazbierali odvahu ju kritizovať osobne.

Belohorcová zviazaná v o dve čísla menších plavkách: Zuzi, toto už radšej nie!
Krásna Zuzana Belohorcová (44) rada provokuje na sociálnej sieti fotkami v bikinách na Miami, kde s rodinou žije. Netají sa tým, že v jej šatníku prevládajú plavky, aj keď niektoré modely by už asi mala prenechať dcére, píše portál... Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka