Danka prirovnávajú k Escobarovi, sekunduje mu i Zsuzsová
27 | 06 | 2020 I Natália Sollárová

Andrej Danko sa po parlamentných voľbách utiahol do ústrania a dlhšie o ňom nebolo počuť. V piatok dal o sebe vedieť prostredníctvom sociálnych sietí. Nezostalo to bez následkov. Slovenský internet sa baví.


Po uverejnení statusu s fotografiami na Facebooku sa Andrej Danko opäť raz stal objektom zábavy. „Slovensko ma nabíja silou. Cítim jeho životodarnú silu a chuť pracovať. Najvzácnejší sú ľudia, tentoraz nie ako voliči, ale našťastie, prosté bytosti, ktoré sa usmievajú, majú starosti a plány, presne ako my ostatní...,“ vyznáva sa na svojom profile po návšteve Holíča, v ktorom pózuje na brehu rieky, pred zrkadlom, či na streche.



 

Dankov výlev spustil lavínu reakcií na slovenskom internete. Väčšina z nich si požičala zmienené fotografie bývalého predsedu parlamentu a zakomponovala ich do humorných príspevkov.

V jednom z nich neušla pozornosti ani súvislosť so záverečnou prácou Borisa Kollára:



 

Ikonická fotografia robotníkov rozšírená o nového prísediaceho:



 

Koláž so Zsuzsovou:



 

Ešte raz so Zsuzsovou:



 

Portál emefka.sk dokonca našiel istú podobnosť, samozrejme čisto, čo sa štylizácie fotografie týka, aj s narkobarónom Pablom Escobarom:



(aktualizované) Poslankyňa Krištúfková je plagiátorka horšia ako Andrej Danko, tvrdí Beblavý! (video)
Poslankyňa Národnej rady SR (NR SR) Petra Krištúfková (Sme rodina) okopírovala celú svoju bakalársku prácu. Vo svojom profile na sociálnej sieti na to upozornil ekonóm a bývalý predseda strany Spolu - občianska demokracia (Spolu) Miroslav Beblavý.... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Peter Haluza, SITA