Skupina Afroameričanov brutálne zaútočila na muža ohňostrojom z blízkej vzdialenosti (VIDEO)
26 | 06 | 2020 I Marek Molnár

Znepokojujúce zábery zachytili skupinový útok na muža v Baltimore, pričom viacerí muži útočili ohňostrojom a mierili mu na tvár z blízkej vzdialenosti, informuje portál RT.


V sérii videí, ktoré sa nedávno objavili na sociálnych sieťach, asi pol tucta útočníkov - vrátane jedného, ​​ktorý sa zdá byť dieťaťom - strieľalo ohňostroj do zaparkovaného automobilu, aby vylákali človeka, ktorý sa v ňom skrýva.





Obeť bola prinútená opustiť vozidlo a útok pokračoval na ulici. Útočníci spustili desiatky ohňostrojov, pričom mnohí z nich zasiahli človeka priamo do tváre len z niekoľkocentimetrovej vzdialenosti.

Útočníci tiež v jednom okamihu využili kôš na odpadky, ktorý prehodili cez hlavu obete, pričom ho aj naďalej ostreľovali pyrotechnikou.

Zatiaľ čo prvé správy naznačovali, že k incidentu došlo v Minneapolise, miestny mediálny kanál v Marylande odvtedy objasnil, že sa incident odohral niekde na juhozápade Baltimoru. Okolnosti útoku zostávajú nejasné a nie je známe, aké poškodený utrpel zranenia.

Miestne podniky zažalovali Seattle kvôli autonómnemu táboru, ktorý viedol k „nekontrolovateľnému násiliu“
Viac ako tucet podnikov vedie mesto Seattle k súdu kvôli manipulácii s „autonómnou“ zónou bez polície, ktorá vznikla pred viac ako dvoma týždňami, pričom tvrdia, že mesto nedokázalo udržať základnú verejnú bezpečnosť, informuje portál... Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Marek Molnár