Pravda o finále SuperStar: Víťazka Piešová spievala v bolestiach a mala ústa plná krvi!
25 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Tohtoročná víťazka SuperStar Barbora Piešová (19) vyvolala po svojom finálovom výstupe rozporuplné reakcie. Pre niekoho boli jej slzy v očiach divadielko, ktorým lákala divákov k zaslaniu hlasu, Barbora však svoje netradičné správanie odôvodnila veľkou bolesťou a krvou v ústach. Čo sa jej počas finále stalo?


Ako píše portál Blesk, v priamom prenose posledného kola speváckej súťaže zožala Barbora Piešová ovácie, ale zároveň aj nepochopenie. Keď už vyhrá toľko peňazí, mohla by prejaviť trochu nadšenia, sťažovali si diváci na internete. Ako ale víťazka tohtoročnej série prezradila v Sajfovej YouTube relácii Level Lama, celý finálový večer trpela bolesťami. Mohli za to uvoľnené rovnátka.

Vo finále mi trčal drôtik vzadu a zachytával sa o líce. Bolo to strašne bolestivé a stále som cítila krv v ústach. Bolo to strašné. Drôtik mala uvoľnený aj počas spevu piesne Next to Me skupiny Imagine Dragons a to len dopomohlo k slzám, ktoré jej dojatím stekali po tvári.



Po konci súťaže bola návšteva zubára jedna z prvých vecí, ktorú Barbora podstúpila. Keď som sa vrátila, hneď som išla k zubárke, aby mi to spravila, pretože som si myslela, že umriem.“ O svojich problémoch ale celý finálový večer ani necekla a produkcia tak o ničom nevedela. Na čo im to hovoriť?“ Odpovedala Sajfovi.

Finalista SuperStar skončil vo väzbe: Domáce násilie a nôž v ruke!
Milostný príbeh „SuperPáru“ Giovanniho Ricciho (22) a Martiny Koniarikovej (23) má mnoho krásnych, ale aj desivých kapitol. Než sa obaja prihlásili do speváckej súťaže, študovali a žili v Anglicku. Jednej noci sa však všetko zomlelo - Ricci skončil... Čítať ďalej
24 | 06 | 2020 | Timotej Dudka