O 17 rokov staršiu partnerku Martina Chodúra označili za jeho matku. Spevák to nenechal len tak!
24 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Víťaz Československej SuperStar 2009 Martin Chodúr (30) žije už desať rokov so sedemnásť rokov staršou partnerkou Ivonou (47), s ktorou má štvorročného syna Martina, informuje portál Super.


A pretože spevákova osudová láska oslavovala nedávno 47. narodeniny, napísal jej Martin krásne blahoželania.

„Dnes má moja Ivonka narodeniny! Nemám slov vyjadriť, ako veľmi ju milujem. Skúsil som aspoň v pesničke ''Blíženci'' ktorú ste včera počuli v živom vysielaní. Čítanie vašich komentárov ma potešilo, že sa vám tá pesnička tak páči! Dnes oslávime a pošleme veľa pozitívnej energie, ktorá snáď rozžiari váš upršaný deň,“ napísal fanúšikom na sociálnych sieťach.

Dara Rolins a jej potešenie: Randím o sto šesť! Muži o mne snívajú
Už to sú viac ako dva roky, čo sa Dara Rolins (47) rozišla so slovenským raperom Patrikom Vrbovským (43) a od tej doby je bez oficiálneho partnera. Úplne bez mužskej spoločnosti však nie je a pozvánky na rande neodmieta, práve naopak! Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Väčšina komentárov vyznela pozitívne a Ivona priala všetko najlepšie, jedna reakcia ale bola zbytočne uštipačná. „Mamička by si mohla dať urobiť viečka,“ rýpla si žena do Ivony s tým, že syn má predsa peniaze na to, aby mamičke zaplatil úpravu viečok.

Narážala tak i na vekový rozdiel medzi Martinom a Ivonou. To ale spevák nenechal len tak a svojej partnerky sa verejne zastal.

„Aký syn? Čo to rozprávate pani? To má štvorročný Martinko mame niečo platiť? Navyše Ivonka má takto viečka prirodzene od detstva a mne sa to náhodou veľmi, veľmi páči. Poprosím vás o slušnosť. Nevadí, že sme na internete. Z očí do očí by ste iste hovorila inak,“ bránil svoju lásku Chodúr.

Rýpajúca diskutérka sa ale nenechala len tak odbiť a pokračovala. To už sa ale Chodúra vo veľkom zastali aj jeho fanúšikovia. „Niekto možno potrebuje viečka, druhý lobotómiu mozgu,“ odbil ženu jeden z nich.

Richard Müller otvorene o svojej chorobe: Je to labilné a veľmi krehké!
Spevák Richard Müller (58) svoju maniodepresívnu psychózu pred verejnosťou netají. Podľa svojich slov už ale dlho neprežil žiadny zo stavov, ktoré toto závažné duševné ochorenie sprevádzajú. Dnes sa cíti oveľa lepšie, hoci spomienky na depresívne... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka