Karlos Vémola o synovi: Hlavne nebuď teplý, lebo to z teba vymlátim!
24 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

V známej šou 7 pádov Honzy Dědka sa objavil aj MMA zápasník Karlos Vémola (34). A to, čo z neho padalo, nebolo ani tak na smiech, ako skôr na plač. Sľuboval totiž, že zo svojho syna vymláti to, keby bol homosexuál. A taktiež stihol v priebehu niekoľkých minút uraziť aj jeho matku, píše portál Extra.


Niektoré osobnosti sú veľmi výrazné svojím správaním a ešte výraznejšie tým, čo hovoria. Presne to predviedol aj úspešný český zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola, ktorý prehovoril o svojej partnerke a synovi, čo mnoho ľuďom vôbec neprišlo vtipné.

Môj chlapec, ten je skôr mäkký, to bude skôr taký baleťák, uviedol Vémola v relácii 7 pádov Honzu Dědka. Ten má deväť, ja teda hovorím, že má šesť. On je, chudák, pomalší, má to po mame, doplnil zápasník. Povedať o niekom, že je pomalší je jedna vec, druhá je však tá, keď to povie muž o svojom synovi či jeho matke. Snáď tak nebude v budúcnosti hovoriť aj o súčasnej partnerke Lele Ceterovej (30).

Silikónová partnerka "Terminátora" Vémolu ukázala figúru v bikinách: Toto je jej trik, aby vyzerala príťažlivo!
Rozhodne nepatrí k mamičkám, ktorým by vyhovovali tepláky. Lela Ceterová (30) sa rada nahadzuje do gala, prípadne naopak zhadzuje kúsky oblečenia a ukazuje sa v bikinách, píše portál Super. Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Vémola chcel, aby jeho syn skúsil napríklad rugby alebo klasický futbal. Buď si šampiónom v čom chceš, hovoril synovi. Ty si taký mäkký baleťák. Hlavne nebuď teplý, lebo to z teba vymlátim,zasmial sa Vémola, aj keď toho veľa k smiechu v skutočnosti nebolo.

Táto narážka by sa však veľa ľuďom inej orientácie mohla zdať homofóbna, na čo samozrejme český zápasník vôbec nebral ohľad.

Finalista SuperStar skončil vo väzbe: Domáce násilie a nôž v ruke!
Milostný príbeh „SuperPáru“ Giovanniho Ricciho (22) a Martiny Koniarikovej (23) má mnoho krásnych, ale aj desivých kapitol. Než sa obaja prihlásili do speváckej súťaže, študovali a žili v Anglicku. Jednej noci sa však všetko zomlelo - Ricci skončil... Čítať ďalej
24 | 06 | 2020 | Timotej Dudka