Beyoncé: Zábavný priemysel je sexistický, nevidím žiadne vzory v podobe černošiek!
24 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Beyoncé (38) sa posťažovala na to, že aj v dnešnej dobe je v zábavnom priemysle iba malé množstvo žien čiernej pleti. Keď išla na trh so svojou vlastnou značkou, údajne vedome najala outsiderov, ktorým ostatní nedali šancu, píše portál iDnes.


„Zábavný priemysel je aj v dnešnej dobe stále veľmi sexistický. Aj dnes v ňom dominujú muži a ako žena musím povedať, že nevidím takmer žiadne ženské vzory v podobe černošiek, ktoré by ma presvedčili o tom, že napríklad aj ja mám v tejto brandži šancu na úspech,“ uviedla Beyoncé.

„Pre čierne ženy nie je u tohto stola očividne dosť stoličiek. Takže keď som chcela rozbehnúť vlastný biznis pod značkou Ivy Park, musela som si nasekať drevo a dať dohromady svoj vlastný stôl,“ opisuje speváčka, trojnásobná matka a manželka rapera, ktorý vystupuje pod menom Jay-Z.



„Potom som k tomu stolu pozvala tie najlepšie z najlepších. Tým chcem povedať, že som najala mnoho žien aj mužov z radov outsiderov, ktorí sú väčšinou ostatnými prehliadaní a podceňovaní. Musím povedať, že potreba sa spoliehať len sám na seba a svoj úsudok je tá najlepšia cesta k sebaobjavovaniu,“ hovorí Beyoncé vo videu na svojom YouTube kanáli.

Finalista SuperStar skončil vo väzbe: Domáce násilie a nôž v ruke!
Milostný príbeh „SuperPáru“ Giovanniho Ricciho (22) a Martiny Koniarikovej (23) má mnoho krásnych, ale aj desivých kapitol. Než sa obaja prihlásili do speváckej súťaže, študovali a žili v Anglicku. Jednej noci sa však všetko zomlelo - Ricci skončil... Čítať ďalej
24 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Smrť George Floyda, Ahmauda Arberyho, Breonny Taylorovej a mnohých ďalších ľudí čiernej pleti podľa speváčky poznamenala a hlboko zasiahla celú krajinu. „Keď spojíme svoje srdcia a budeme sa všetci snažiť o pozitívne zmeny, môže to naplno roztočiť kolesá spravodlivosti. Skutočná zmena prichádza po krôčikoch spolu s každým z vás. Vďaka vám všetkým za podporu hnutia Black Lives Matter,“ dodala speváčka.

Beyoncé Knowles napísala v minulom týždni otvorený list ministrovi spravodlivosti štátu Kentucky. V ňom žiada spravodlivosť pre rodinu Breonny Taylorovej. Tá zomrela 13. marca doma pri policajnej razii. Speváčka sa pozastavuje nad tým, že žiadny zo zasahujúcich policajtov doteraz neprišiel o prácu a nečelí žiadnym obvineniam.

Prirodzená so šedinami vs. upravená: Salma Hayek sa nehanbí ukázať rozdiel! (FOTO)
O tom, že sa nebojí ukázať svoju prirodzenosť, Salma Hayek (53) fanúšikov presvedčila už niekoľkokrát. Často zdieľa fotky, na ktorých nie je učesaná či nalíčená, skrátka realitu všedných dní. A vypláca sa jej to! Na Instagrame ju sleduje už viac... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka