Zomrel Jiří Pomeje starší: Zlomila ho smrť syna, následne dostal „jeho“ chorobu!
23 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Rok po smrti svojho syna Jiřího Pomeje († 54) zomrel aj jeho otec, Jiří Pomeje starší. Práve on stál synovi po boku počas jeho boja s chorobou a vtedy, keď sa mu zrútilo manželstvo s Andreou Pomejeovou (32), podľahol rovnakej chorobe ako syn, píše portál Blesk.


„Stalo sa to už niekedy v druhej polovici marca, chorý bol ale už dlhšie, myslím že od leta minulého roka,“ potvrdila Blesku vdova Andrea.

„Ešte vlani v lete sa videl s Aničkou, a potom už si len párkrát zatelefonovali. Viem, že jeho liečba bola náročná a neprebiehala dobre, preto sa ani neplánovalo, že by sa nejako stretli. Tú správu mi volala Jiříkova sestra Petra, a pokiaľ viem, neželal si ani pohreb,“ dodala Pomejeová.

Silikónová partnerka "Terminátora" Vémolu ukázala figúru v bikinách: Toto je jej trik, aby vyzerala príťažlivo!
Rozhodne nepatrí k mamičkám, ktorým by vyhovovali tepláky. Lela Ceterová (30) sa rada nahadzuje do gala, prípadne naopak zhadzuje kúsky oblečenia a ukazuje sa v bikinách, píše portál Super. Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Mrazivé je aj to, že Pomeje starší ochorel rovnakým typom choroby ako syn. „Mal rakovinu hrtana, choroba mu ale na konci metastázovala do kostí a potom nasledoval veľmi rýchly koniec. Obaja to mali ako cez kopirák. Je to desivé,“ dodáva smútiaca vdova.

Vzťahy v rodine navyše neboli ideálne. Jiří Pomeje starší bol so synovou mamičkou rozvedený a ich vzťahy boli napäté. Andrei neskôr zazlievala, že sa s Jirkom pred jeho smrťou chcela rozviesť. „Ani som sa nepýtala, kde bol pochovaný, neprislúcha mi to,“ dodala Andrea.

Hokejista Petr Nedvěd trénuje s kočíkom! Zatiaľ naprázdno
Za mesiac už budú traja! Bývalý hokejista Petr Nedvěd (48) a jeho modelka Nicole Volfová (25) netrpezlivo očakávajú narodenie prvej dcérky, informuje portál Aha! Nedvěd sa s radosťou chystá na svoju čoskoro narodenú dcérku Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka