Vyhrala titul o najkrajší zadok Brazílie a teraz ide po Messim!
23 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Hovorí vám niečo meno Suzy Cortéz? Nie? To je ale vlastne úplne jedno, pretože teraz sa s ňou môžete zoznámiť. Táto brazílska modelka je vo svojej rodnej krajine celebritou. Aby tiež nie, vyhrala predsa prestížny titul Miss Bumbum a teraz dáva riadne zabrať samotnému Leovi Messimu, píše portál Vipbulvar.


V tejto súťaži ide o jediné. Predať, pardon ukázať, svoje pozadie tak, aby ho odborná porota ocenila ako ten najkrajší. Presne to sa Suzy (30) podarilo a celá Latinská Amerika jej teraz leží pri nohách.

Aby kráska potvrdila príslušnosť k elite, vytýčila si skutočne vysoký cieľ. Do hľadáčika sa jej totiž nedostal nikto iný ako najlepší futbalista planéty Lionel Messi (32). Vraj už mu poslala niekoľko odkazov a fotí sa pre neho v barcelonských farbách.

To ale nie je všetko! Nedávno začali po sociálnych sieťach kolovať fotografie, na ktorých má kráska z Brazílie vytetovaného úspešného futbalistu hneď dvakrát!







 

Oficiálne Lionel odoláva, ale ako je to naozaj, to vedia zrejme iba oni dvaja.

Prirodzená so šedinami vs. upravená: Salma Hayek sa nehanbí ukázať rozdiel! (FOTO)
O tom, že sa nebojí ukázať svoju prirodzenosť, Salma Hayek (53) fanúšikov presvedčila už niekoľkokrát. Často zdieľa fotky, na ktorých nie je učesaná či nalíčená, skrátka realitu všedných dní. A vypláca sa jej to! Na Instagrame ju sleduje už viac... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka