Sukničkár Jágr zbalil pohľadnú brunetku! Spoločný víkend trávili v luxusnom hoteli (FOTO)
22 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Aj keď sa o Jaromírovi Jágrovi (48) v poslednej dobe hovorilo hlavne v súvislosti s Elizabeth Kopeckou (25), zdá sa, že pravdepodobne skórovala úplne iná mladá dáma. Tá je cieľavedomej speváčke, ktorá má slabosť pre slávnych mužov, celkom podobná, píše portál Expres.


Medzi mnou a Jaromírom je všetko v kamarátskom duchu. Sadli sme si nielen pracovne, ale aj ľudsky,prezradila pred časom Elizabeth Kopecká, ktorá pre známeho hokejistu pracuje ako marketingová špecialistka. Priznala, že Jaromírovi Jágrovi a ostatným pred zápasmi aj spieva.

Niekedy, keď ma nechajú, snažím sa im spievať, ale smejú sa mi. Ale dosť ma v speve podporujú, doplnila mladá kráska s tým, že všetci v klube vrátane Jágra vedia, že chce byť speváčkou.



So slávnym hokejistom bola v minulosti už niekoľkokrát spájaná, zdá sa však, že je jeho srdcu bližšia úplne iná dáma. So sympatickou brunetkou, ktorá nebude mať viac ako 25 rokov, Jágr strávil uplynulých pár dní v luxusnom hoteli Savoy v Špindlerovom Mlyne.

Kucherenko urážlivo komentovala schudnutie speváčky Adele. A strhla sa mela!
Šokujúca premena speváčky Adele (32) je pestro riešená aj v kruhoch silikónových modeliek. Silvia Kucherenko (36), na adresu držiteľky Grammy uviedla, že jej schudnutá postava, ktorá veľa fanúšikov vydesila, je lepšia ako jej predchádzajúca podoba... Čítať ďalej
20 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Dáma, s ktorou hokejistu fotografovia Expresu vyfotili, je síce Kopeckej docela podobná, vo finále sa však podobá skôr Ive Kubelkovej a Inne Puhajkovej, s ktorými Jágr v minulosti randil. Že by zrovna ona bola jeho ďalšia partnerkou?

Hokejistovi musí byť v každom prípade dosť blízka, keď s ňou strávil niekoľko dní a nocí v Špindlerovom Mlyne. Počasie im síce moc neprialo, dvojica sa však zabavila aj tak. Nechýbali výlety ani spoločná večera vo vile priateľov.

Na prvý pohľad bolo jasné, že Jágrovi je v dámskej spoločnosti viac ako dobre. Rozžiarené úsmevy či galantné gestá dávali najavo, že sa tu možno začína písať ďalšia kapitola partnerského života legendárneho hokejistu, do ktorej naposledy významne prispela podnikateľka a bývalá tanečnica Veronika Kopřivová.

Ktovie, možno práve kvôli tejto kráske Jaromír Jágr pred nedávnom zhodil kučery a fúzy z doby karantény.

Marián Čekovský oplakáva zdrvujúcu stratu v rodine: "Bol to ten najväčší zdroj lásky..."
Mariána Čekovského zastihla smutná správa. Porotcovi zo SuperStar Mariánovi Čekovskému (43) zomrela babička. Aj keď prežila krásnych 93 rokov, muzikanta to zdrvilo, píše spravodajský portál Aha! Čítať ďalej
21 | 06 | 2020 | Timotej Dudka