Prečo nenosí klasické spodné prádlo? Lucie Vondráčková vymenila podprsenky za niečo nezvyčajné!
21 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Lucie Vondráčková (40) bola v obliekaní vždy iná. Akoby ostala v čase Marmelády a odvtedy nosí vyťahané mikiny, voľné nohavice a celkovo sa štylizuje do „puberťáckej“ módy. Čo je ale zvláštne a puberťačky to asi nerobia, je, že Lucka odmieta nosiť klasickú podprsenku. Za čo ju vymenila?


Portál Expres píše, že speváčka Lucka Vondráčková nedávno oslávila štyridsiate narodeniny, aj keď by ste to pravdepodobne netipovali. Nielenže na svoj vek vyzerá stále tak mlado, ale jej štýl obliekania k veku vôbec nezodpovedá. Skôr by sa za neho nehanbili pätnásťročné dievčatá, ktoré majú rady odhalené ramienko vo väčšom svetri alebo vyťahané nohavice a štíhly pás.

Čoho si môžete všimnúť, kedykoľvek má na sebe speváčka toto voľnočasové oblečenie, je to, že má stále nejakú šnúrku uviazanú za krkom. Čo by to tak mohlo byť?

Lucie Vondráčková zarobila 28 miliónov korún: Ako k nim prišla?
Z Lucie Vondráčkovej je niekoľkonásobná milionárka. Vďačiť za to môže exmanželovi Tomášovi Plekancovi, od ktorého v rámci rozvodového vyrovnania dostala luxusný byt s veľkou záhradou na pražských Kavčích horách, ktorý predtým patril výlučne... Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Nie je to nič iné ako horný diel plaviek, ktorý má Lucka namiesto klasickej podprsenky. Svoje zväčšené poprsie asi nechce nosiť v push-upe, a preto volí časť oblečenia na kúpanie, ktorú si uväzuje za krkom.

Nie je to skôr nepohodlné a nehygienické mať na sebe celý deň podprsenku z plaviek? Veď sa pod ňou musí veľa potiť a nevetrá ako napríklad čipkovaná podprsenka.

To, že Lucia nosí horný diel plaviek, spoznáte podľa toho, že jej večne trčí spod tričiek či svetrov a je zaviazaný za krkom. Speváčka bola vždy iná, asi jej vyhovuje mať plavky zaviazané za krkom, aby mohla nosiť odhalené ramienko.Trebárs jej to príde viac sexi a myslí si, že tým pritiahne viac pozornosti od mužov.

Jedno je ale isté. Mala by aspoň kvôli silikónom radšej nosiť klasickú podprsenku, aby sa jej nekazil tvar pŕs, keď ich má „priviazané“ celé dni v plavkách.

Marián Čekovský oplakáva zdrvujúcu stratu v rodine: "Bol to ten najväčší zdroj lásky..."
Mariána Čekovského zastihla smutná správa. Porotcovi zo SuperStar Mariánovi Čekovskému (43) zomrela babička. Aj keď prežila krásnych 93 rokov, muzikanta to zdrvilo, píše spravodajský portál Aha! Čítať ďalej
21 | 06 | 2020 | Timotej Dudka