Angelina Jolie má čudnú úchylku!
20 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Angelinu Jolie fascinuje krv. Na svadbe s prvým manželom Jonnym Lee Millerom mala jeho kožené nohavice a biele tričko, na ktorého chrbáte napísala ženíchove meno vlastnou krvou, píše portál Stars24.


Rozviedli sa v roku 2000 a potom sa vydala za ďalšieho hereckého kolegu Billyho Boba Thorntona. Stala sa jeho piatou ženou, bol o 20 rokov starší a obaja nosili na krku fľaštičku so vzorkou krvi toho druhého. Ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2002.

Najväčšiu slávu priniesla Angeline rola sexi archeologičky Lary Croft, ktorú hrala v rokoch 2001 a 2003. Virtuálnu Laru ešte pred filmom zbožňovali milióny fanúšikov počítačových hier a Angelina ako jej verzia z mäsa a krvi ich rozhodne nesklamala.

Natáčalo sa aj v Kambodži, kde ju zaujali prírodné krásy, kultúra a chudoba tejto krajiny, a tu sa tiež zrodilo jej humanitárne úsilie. Začala navštevovať utečenecké tábory a stala sa veľvyslankyňou dobrej vôle Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR).

Kucherenko urážlivo komentovala schudnutie speváčky Adele. A strhla sa mela!
Šokujúca premena speváčky Adele (32) je pestro riešená aj v kruhoch silikónových modeliek. Silvia Kucherenko (36), na adresu držiteľky Grammy uviedla, že jej schudnutá postava, ktorá veľa fanúšikov vydesila, je lepšia ako jej predchádzajúca podoba... Čítať ďalej
20 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


V roku 2002 si Jolie adoptovala kambodžského chlapca Maddoxa a o tri roky neskôr etiópske dievčatko Zaharu. Téma humanitárnej pomoci sa objavuje aj vo filme Hranice zlomu z roku 2003, kde hrá hlavnú úlohu.

So svojím tretím manželom Bradom Pittom sa herečka zblížila v roku 2004 pri nakrúcaní snímky Pán a pani Smithovci. V roku 2006 oznámili, že spolu čakajú dieťa, dcérka Shiloh sa narodila v máji. Okrem toho adoptovali trojročného vietnamského chlapčeka menom Pax. Celkom má Jolie šesť detí. S Pittom sa vzali v roku 2014 a rozviedli o päť rokov neskôr, medzitým natáčali filmy a pokračovali v humanitárnom úsilí.

Konvenciám sa Jolie vymykala vždy. V mladosti ju fascinovala čierna mágia, s prvým manželom prevádzkovala sadomasochistický sex a taktiež otvorene priznáva svoje bisexuálne zameranie. Zbiera nože a celé jej telo zdobí rad tetovaní, napríklad drak sa jej tiahne od lopatiek až po pozadie. V roku 2014 si nechala odobrať prsia ako prevenciu pred vznikom rakoviny, o rok neskôr si preventívne nechala vyoperovať aj vaječníky a vajíčkovody.

Okrem hrania sa v posledných rokoch venuje aj réžii, celkovo natočila už štyri filmy a k trom z nich napísala i scenár.

Tvrdá rana pre Harryho a Meghan! Budú musieť prosíkať Charlesa o finančnú výpomoc?
Mali veľké plány, Meghan (38) si najskôr myslela, akú dieru do sveta Hollywoodu urobí. Lenže od tej doby, kedy sa spoločne usadili v Los Angeles, sa akosi nemôžu pohnúť z miesta. Je v zálohe nejaký plán B? Čítať ďalej
19 | 06 | 2020 | Timotej Dudka