Tvrdá rana pre Harryho a Meghan! Budú musieť prosíkať Charlesa o finančnú výpomoc?
19 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Mali veľké plány, Meghan (38) si najskôr myslela, akú dieru do sveta Hollywoodu urobí. Lenže od tej doby, kedy sa spoločne usadili v Los Angeles, sa akosi nemôžu pohnúť z miesta. Je v zálohe nejaký plán B?


Portál Aha! informuje, že manželka Harryho v minulosti pracovala ako herečka, princ ale normálny život nikdy nežil. Formovala ho kráľovská rodina a musel preto postupovať tak, ako to určovala rodinná tradícia. Práve táto Harryho „obmedzenosť“ sa má momentálne negatívne prejavovať na ich novom živote v zámorí.

Ani jeden z páru totiž zrejme nemá povahu skutočného ťahúňa na bránu, ktorý dovedie nasmerovať loptu až tam, kam treba. Meghan a Harry chceli totiž podľa uvedeného zdroja založiť charitatívnu organizáciu s názvom Archewell. To však nie je všetko.

Uvidí princ William vyrastať svoje deti? Toto má byť zdrvujúca pravda o jeho zdraví!
Princ William mal zložité detstvo, pretože jeho mamička Diana tragicky zomrela, keď bol ešte malý. Teraz mu však hrozí, že ani on sám neuvidí vlastné deti vyrastať. Má totiž údajne veľmi závažný zdravotný problém, píše portál... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Údajne bolo ich želaním založiť si aj webovú stránku týkajúcu sa filantropie, peňažných darov a rôznych kariérnych príležitostí. Lenže obaja sa nakoniec „vykašlali“ na radu formálností a mnoho dokumentov nedodali úradom včas. Z toho dôvodu bola ich žiadosť zamietnutá.

Podnikateľské zámery prominentného páru sa začali sypať ako domček z karát. A ani s filmovými rolami, o ktorých Meghan toľko snívala, to nie je nakoniec veľké terno. Ich životné náklady sú ale pritom tak vysoké, že na to, aby si ich udržali budú musieť „pohnúť zadkom“. Bude to smerom ku kráľovskému palácu? To ukáže čas!

Je Monika Bagárová na všetko úplne sama? Jej zápasník si odišiel plniť sny do sveta
Monika Bagárová sa po pôrode rýchlo zmobilizovala a ako sama prezradila, už toho zvláda veľa. Napriek tomu by určite bola rada, keby mala po ruke svojho partnera Makhmuda. Kam však zápasník zmizol? Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Timotej Dudka