V stredu potvrdili jeden prípad nákazy koronavírusom
18 | 06 | 2020 I SITA

V stredu potvrdili jeden prípad nákazy koronavírusom. Národné centrum zdravotníckych informácií o tom informovalo na webe covid-19.nczisk.


Na Slovensku tak máme 1 562 pozitívne testovaných ľudí na ochorenie Covid-19. Laboratóriá za uplynulý deň urobili 787 testov, celkový počet otestovaných vzoriek je tak už takmer 200-tisíc.

Ochorenie prekonalo ďalších šesť pacientov, spolu sa vyliečilo už 1 443 ľudí. Nepribudlo žiadne ďalšie úmrtie pacienta s pozitívnym testom na Covid-19. Na Slovensku je tak 91 aktívnych prípadov.

Ako informoval permanentný krízový štáb na korona.gov.sk, hospitalizovaných je 20 pacientov. Z tohto počtu u dvoch pacientov bolo ochorenie Covid-19 potvrdené. Nikto nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti ani umelej pľúcnej ventilácii. Kĺzavý medián zostáva na hodnote tri. Jeden nový prípad zaznamenali v okrese Revúca.

Exkluzívne: Masívna špionáž používateľov prehliadača Google Chrome vykazuje nové bezpečnostné slabiny
Nové zistenia v oblasti spywaru odhalili slabiny v sťahovaní dodatočných rozšírení najpoužívanejšieho internetového prehliadača Chrome. Má sa jednať až o 32 miliónov stiahnutí na celom svete. Informovali o tom vedci spoločnosti Awake... Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Imrich Kovačič