"Sexuálny škandál" Maroša Kramára: Mnohé ženy sa búria, Studenková to však vidí inak
16 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Začalo to ako nevinný žartík, teraz musí Maroš Kramár (61) čeliť obvineniam zo sexuálneho obťažovania. Herec po skončení relácie Inkognito opakovane chytal maskérku za zadok, čo u niektorých žien vyvolalo značné pobúrenie. Zdenka Studenková si ho však zastáva, píše portál Aha!


Hviezda mnohých československých seriálov a relácii musí riešiť veľmi nepríjemnú situáciu. Po tom, ako TV JOJ odvysielala záverečné titulky relácie Inkognito, kde herec „flirtoval“ s mladou maskérkou Martinou Glaserovou (34), sa stal terčom mnohých žien, ktoré s takýmto správaním nesúhlasia.

Hoci ani sama maskérka nevidí na jeho konaní nič zlé, podľa portálu Aha! je možné, že slovenský „Casanova“ sa v zábavnom programe už neobjaví.

Maroš Kramár sa bojí že bude musieť opustiť Slovensko! "My si to tu Dodr**me sami"
Herec Maroš Kramár (60) momentálne hrá v slovenskom seriáli podnikateľa, ktorý má prsty vo finančných podvodoch a v jeho machináciách sú zapojení aj politici. Kramár vie, že tieto praktiky sa nedejú len v seriáli, ale ide o smutnú realitu a preto... Čítať ďalej
28 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová


Pochopenie pre svoje správanie našiel herec u svojej kolegyne Zdeny Studenkovej (66). „Myslím si, že niektorí robia z komára somára, to je môj názor,“ uviedla pre denník Nový Čas hviezda komédie S tebou ma baví svet.

„Herecké povolanie je také kontaktné, že my vôbec také veci, že niekto niekoho objíme, pobozká, uštipne do zadku, neberieme nijako. My nie sme úradníci, nie sme vo vysokej funkcii. Sme normálni ľudia, ktorí takýmto veciam nepripisujú vôbec žiadny význam. To sú hlúposti,“ dodala.

Sám herec na celej situácii nevidí nič zlé. „Nemám sa za čo ospravedlňovať. Nie som za obťažovanie. Proti obťažovaniu bojujem dlhé roky. Som za to, aby mali ženy rovnaké práva, príležitosti, platy. Pre mňa je človek ako človek, vôbec to nerozdeľujem, či je to žena alebo muž. Takže tieto rôzne úvahy a zhrozené ženy, ktoré sú nešťastné, že na nich nikto nesiaha, ma absolútne nezaujímajú,“ uviedol Kramár.

Česká polícia a ČOI idú po Nele Slovákovej: Prvý trest môže odznieť už veľmi skoro!
Rad ľudí považuje českú influencerku Nelu Slovákovú (30) za podvodníčku, zvlášť po tom, ako univerzitný test jej údajných antibakteriálnych rúšok s aktívnym striebrom nezistil žiadnu prítomnosť aktívneho striebra a tieto „napodobeniny“ sa veselo... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka