Soros financuje ľavicové organizácie, ktoré majú za cieľ odstrániť prezidenta Donalda Trumpa
15 | 06 | 2020 I Marek Molnár

Ako súčasť série tajných videí odhaľujúcich ľavicové organizácie ako je napríklad aj Antifa, vydal Projekt Veritas videozáznam, na ktorom sú ľavicovo-demokratickí aktivisti, ktorí sa vychvaľujú financovaním od Georga Sorosa, informuje portál RT.


Tom Steyer (tohtoročný neúspešný kandidát na prezidenta) a liberálny finančník George Soros sú "hlavnými hviezdami" v novom videozázname o Refuse Fascism, organizácii, ktorá ma za cieľ odstrániť prezidenta Donalda Trumpa a viceprezidenta Mikea Penca.

Andy Zee, národný organizátor skupiny, počas sedemminútového videa spomína, že Steyer „možno nechce byť priamo spojený“ so skupinou, pretože má „politické ambície“, ktoré môžu byť takýmto vzťahom poškodené, ale Zee hovorí, že skupina komunikuje s Steyerovým asistentom a „hlavným poradcom".

Amerika ukončí „éru nekonečných vojen“ a "prestane byť policajtom". Trump dáva rovnaké volebné sľuby, ktoré už predtým nedodržal
Americký prezident Donald Trump vyhlásil, že Amerika prestane viesť „nekonečné vojny“ a prestane byť „policajtom sveta“, čím zopakoval svoje sľuby z roku 2016, ktoré nesplnil, informuje portál RT. Čítať ďalej
14 | 06 | 2020 | Marek Molnár


Zee tiež uvádza, že do skupiny boli zapojení aj minulí zamestnanci prezidentskej kampane Hillary Clintonovej v roku 2016.

Tee Stern, vedúci skupiny v Atlante, je videný ako večeria so skrytými reportérmi Veritas a odhaľuje, že skupina dostala „grant“ od kontroverzného miliardára Sorosa.

Ako ďalší hlavný zdroj príjmu je uvedený Silicon Valley.

Stern tiež uviedol výzvu, že "najprv bude v uliciach niekoľko tisíc ľudí a potom neskôr milióny, čím bude prezident donútený odstúpiť z funkcie."



Video je treťou časťou série seriálov Veritas, ktorých cieľom je odhaliť ľavicové organizácie ako Refuse Fascism a Antifa, skupiny, ktoré stoja za alebo sú súčasťou mnohých prebiehajúcich protestov v USA.

Refuse Fascism je skupina, ktorá získava stále viac pozornosti od konzervatívcov. Autor a režisér Dinesh D'Souza ich tento týždeň opísal ako súčasť ľavicovej „polovojenskej sily“.

Konšpirační teoretici sľubujú, že odmietnu vakcínu na Covid-19, ktorá bude spojená s Billom Gatesom
Všadeprítomnosť Billa Gatesa v médiách počas pandémie Covid-19 sa zmenila na masovú posadnutosť, pričom konšpirační teoretici sľubujú, že odmietnu vakcínu na Covid-19, ktorá je s ním spojená, informuje portál RT. Čítať ďalej
15 | 06 | 2020 | Marek Molnár