RegioJet po vlakoch obnovuje aj medzinárodné autobusové linky zo Slovenska
15 | 06 | 2020 I SITA

Z Bratislavy do Viedne aktuálne jazdí deväť autobusových spojov Regiojetu, zastavujú aj na Schwechate.


Spoločnosť RegioJet po obnovení medzinárodnej vlakovej dopravy medzi Slovenskom a Českom začína po troch mesiacoch znovu prevádzkovať aj medzinárodné autobusové linky zo SR. Z Bratislavy do Viedne aktuálne jazdí deväť autobusových spojov v každom smere s tým, že zastavujú na obvyklých zastávkach, vrátane viedenského letiska Schwechat.

Informoval o tom v pondelok hovorca RegioJet-u Aleš Ondrůj s tým, že autobusy dopravcu začnú od 19. júna opäť spojovať Bratislavu aj s Prahou, Brnom a Budapešťou, a to dvakrát denne v každom smere. Spolu s vlakovými spojmi tak spoločnosť bude prevádzkovať denne celkovo päť spojení medzi Bratislavou a českou metropolou.

RegioJet ako prvý dopravca obnovil medzinárodnú vlakovú dopravu medzi Českom a Slovenskom 7. júna. "Spoločnosť prevádzkuje dva vlaky v každom smere na trase Praha - Košice a späť a tri vlaky v každom smere na trase Praha - Brno - Bratislava a späť," uviedol hovorca RegioJet-u Aleš Ondrůj. Vlaky RegioJet-u začnú od 30. júna jazdiť z Prahy cez Brno, Bratislavu a slovinskú Ľubľanu do chorvátskej Rijeky a od 3. júla aj do Budapešti.

Letiská v Bratislave a Košiciach po troch mesiacoch začínajú opäť vybavovať pravidelné lety
Letiská v Bratislave a Košiciach po troch mesiacoch začínajú v pondelok opäť vybavovať lety na prvých pravidelných linkách. Čítať ďalej
15 | 06 | 2020 | SITA