Americký "Wolverin", sa vyhrážal demonštrantom so štvorčepeľovým nožom v ruke (VIDEO)
04 | 06 | 2020 I Marek Molnár

Motorista, ktorého rozhnevala skupina demonštrantov Black Lives Matter, bol natočený ako sa im vyhrážal so zvláštnou zbraňou, na ktorej boli 4 nože, pričom sa ich údajne tiež snažil zraziť autom, informuje portál RT.


Zábery zo stredajšieho incidentu, ktorý sa odohral v newyorskej štvrti Queens, sa ihneď rozšírili po internete.



Nebolo hneď jasné, čo predchádzalo hádke, ale nahnevaný motorista vo videu obvinil skupinu z hádzania rôznych predmetov na jeho auto.



Potom vystúpil z vozidla a mal veľkú zbraň so štyrmi čepeľami, ktorú by závidel dokonca aj Wolverine. Muž nestrácal čas a vyhrážal sa demonštrantom so svojou zbraňou, že prišli do „nesprávneho susedstva“.



Po roztržke na ulici sa muž vrátil do svojho SUV a zišiel na chodník v zjavnom pokuse zraziť demonštrantov, ktorí utiekli zo scény a kričali. Počas incidentu nebol nikto zranený.

Tento incident vyvolal na internete zmiešané reakcie. Niektorí sa postavili k demonštrantom a trvali na tom, že len pokojne stáli na zemi, zatiaľ čo iní chválili muža za „ochranu“ okolia a jeho vozidla.

Mnohí sa zase snažili prirovnať zbraň k rôznym filmovým aparátom. Medzi najpodarenejšie prirovnania patril Wolverine alebo Freddy Krueger.





Polícia teraz spustila vyšetrovanie incidentu. NYPD sa údajne v súčasnosti snaží vziať muža do väzby. Očakáva sa, že bude čeliť obvineniam z ohrozenia zdravia.

Pri útoku nožom na základnej škole v Číne utrpelo zranenia vyše 40 ľudí
Medzi vyše štyridsiatkou zranených je aj riaditeľ školy a ďalší ochrankár. Čítať ďalej
04 | 06 | 2020 | TASR