Brad Pitt a Jennifer Aniston: Tajná svadba na pláži
13 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Reči okolo Jennifer Aniston a Brada Pitta v posledných týždňoch utíchli, ale to neznamená, že by sa tí dvaja snáď rozišli ... Ich láska naopak stále rastie.


Podľa zasvätených spolu Pitt a Aniston trávia v karanténe prekvapivo veľa času. "Veľmi dôsledne si chránia  súkromie. Dávajú si romantické rande v Bradovom dome, Jennifer tam už aj niekoľkokrát prespala. Každý deň si píšu textové správy a musia si aj volať. Veci sa dejú rýchlo. Znovu sa zamilovali," tvrdí človek z okolia dvojice.

Bradovi a Jennifer je spolu natoľko dobre, že údajne zvažujú druhýkrát skočiť do chomúta! "Svadba je rozhodne v hre," hovorí ďalší dôverný zdroj z olia dvojice. "Odohrá sa to v Mexiku a tentoraz budú všetko držať pod pokrievkou, kým sa to nestane."

O pripravovanej svadbe vedia zatiaľ len najbližší priatelia. Obrad by sa v ničom nemal podobať veľkolepej svadbe za 1 milión dolárov z roku 2000. "Chcú sa tentoraz vyhnúť všetkému humbuku," hovorí zdroj.

Na Zem nekontrolovane dopadol jeden z najväčších kusov vesmírneho odpadu
Jadro čínskej rakety spadlo do Atlantického oceána. Čítať ďalej
13 | 05 | 2020 | SITA

Svadba nie je jediná vec, ktorá bude inak.

Ak sa pár znova vezme, ich láska bude mať pravdepodobne úplne iný scenár ako v minulosti. Obaja priznávajú, že boli v časoch prvého manželstva nezrelí a nezladení - Brad chcel deti, Jennifer nie. To sa však zmenilo. Pitt má s Angelinou Jolie detí šesť, Aniston zase chodila na terapiu a pracovala na svojich neistotách.

Brad sa navyše vzdal alkoholu. Nepije od rozchodu s Angelinou v roku 2016, kedy ho obvinila z alkoholizmu a napadnutia syna."Aj preto teraz najviac túži po tom, aby mal zase vzťah s Jennifer. Ideálne taký, ktorý už vydrží navždy," hovorí zdroj a dodáva, že Pitt stále navštevuje stretnutia anonymných alkoholikov "a má k dispozícii pevný podporný systém."

Veľa sa tiež poučil zo svojho nešťastného manželstva s Angelinou.

"Ukázalo mu to, ako nenávisť dokáže pár nakoniec úplne zničiť," hovorí zdroj, "a ako dôležité je komunikovať a hľadať kompromisy." A hoci je Pitt vďačný za svoje deti s Angelinou, teraz si uvedomuje, že nechať Aniston odísť bola obrovská chyba.

Reakcia medzi blízkymi kamarátmi a členmi rodiny herečky na možnú druhú svadbu bola zmiešaná. Zatiaľ čo niektorí kamaráti hovoria Jennifer, aby do toho išla, veľa priateľov sa o ňu bojí. "Majú pochopiteľne strach, že by to mohlo skončiť ako posledne - Len v slzách a so zlomeným srdcom," hovorí zdroj. Bradovu rodinu však svadobné správy potešili.

ŠOKUJÚCE: Turecký futbalista zavraždil svojho 5-ročného syna
Cevher Toktas, ktorý pôsobí ako obranca v tureckom futbalovom klube Bursa Yildirim Spor, mal v nemocnici udusiť svojho päťročného syna Kasima. Polícii sa priznal po jedenástich dňoch od jeho smrti. Čítať ďalej
13 | 05 | 2020 | Jaroslav Fabok