Marcos Rojo porušil vo vlasti pokyny spojené s pandémiou koronavírusu, s priateľmi hral poker a fajčil
04 | 05 | 2020 I SITA

Anglický futbalový klub Manchester United si vyžiada stanovisko od argentínskeho obrancu Marcosa Roja, ktorý je hráčom "červených diablov" a v súčasnosti je na hosťovaní vo vlasti v tíme Estudiantes La Plata.


Na internete sa totiž objavili fotografie, že počas opatrení na elimináciu šírenia pandémie koronavírusu si bol Rojo s priateľmi zahrať poker a fajčil pri tom. Fotku na sociálnych sieťach zverejnil jeho brat Franco, po času ju stiahol z obehu. Informáciu priniesol portál BBC Sport.

Marcos Rojo je pevnou súčasťou reprezentácie Argentíny, v národnom tíme odohral už 61 duelov. V jeho vlasti zatiaľ do 10. mája platia prísne pravidlá o vychádzaní z domovov a stretávaní s inými osobami, aby sa zamedzilo šíreniu ochorenia COVID-19. Futbalista ich však nedodržal.

Spomedzi futbalistov v anglickej Premier League hneď niekoľko porušilo pokyny počas pandémie koronavírusu, pod drobnohľad sa v tomto smere dostali napríklad Jack Grealish z Aston Villy, Kyle Walker z Manchestru City či Moise Kean z Evertonu.

Holdenerová bude v slalome naháňať Shiffrinovú a Vlhovú, tvrdí jej nový tréner
Nový tréner Wendy Holdenerovej má v tom jasno. Jeho ambiciózna zverenkyňa môže v slalome naháňať Mikaelu Shiffrinovú aj čerstvú držiteľku malého glóbusu Petru Vlhovú. Čítať ďalej
04 | 05 | 2020 | SITA