Herec Andrej Hryc: Akútna leukémia rovnako ako Karel Gott
26 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Posledné dni mu nebolo vôbec dobre, a tak ho rodina donútila vyhľadať lekára. Tak zdrvujúcu diagnózu herec Andrej Hryc (70) ale nečakal! Hviezda z filmov Čiara či Rivers of Babylon sa dozvedela, že trpí akútnou leukémiou , rovnakou chorobou, ktorá stála život aj Karla Gotta († 80). Informuje Ahaonline .


Agresívna choroba o sebe dávala vedieť veľmi nenápadne. Slovenský herec, ktorý zostával doma a poctivo dodržiaval nariadenie vlády, sa nejakú dobu necítil dvakrát najlepšie. "Dva týždne bol trochu unavený, ale nie natoľko, aby tomu pripisoval nejaký význam.

Potom mu znenazdajky opuchla noha, neskôr ruka, a to ho už mama poslala k obvodnému lekárovi. Ten ho po odbere krvi a zistení výsledkov okamžite poslal do nemocnice, "opísala pre jeho dcéra.

Marián Labuda ml. stváril jedného z najväčších zradcov v histórii v novom filme Anatómia
Tento rok v januári to budú už dva roky, kedy do hereckého neba odišla legenda československého herectva Marián Labuda. Jeho syn Marián Labuda mladší, ktorý je mu postavou aj talentom veľmi podobný, si zahral v unikátnom historickom filme Anatómia... Čítať ďalej
23 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth

Je v nemocnici

Podľa Nového Času sa herec v stredu objavil na Klinike hematológie a transfúzologie v bratislavskej Petržalke. "Som si istý, že to bol on. Viezli ho na vozíčku, "povedal im svedok.

" Stalo sa, nedá sa nič robiť, príjemné to nie je, ani to príjemné nebude. Chemoterapiu mám štvrtý deň, zatiaľ je to celkom ok, "povedal herec statočne serveru Pluska.sk."

Potom samozrejme uvidíme, aké budú následky, čo sa bude diať. Uvidíme, no. s pravdepodobnosťou, ktorá hraničí s istotou, ma ľudia chvíľu neuvidia. Ale repríz je milión, takže je čo vysielať, "dodal. To potvrdila aj dcéra Wanda." Otec je hospitalizovaný. Podstupuje náročnú liečbu, "povedala trasúcim sa hlasom Hrycová.

Utrpenie V. Brodského: neodpustiteľná zrada zo strany Brejchovej!
Jana Brejchová patrila medzi najzvodnejšie české herečky. V jej živote sa objavilo hneď niekoľko lások, jednou z nich bol aj Vlastimil Brodský. Manželstvo im vydržalo 18 rokov a rozpadlo sa potom, ako sa odhalil vzťah herečky s Jaromírom Hanzlíkom,... Čítať ďalej
22 | 04 | 2020 | Dominik Simon

Herec, riaditeľ aj politik

Vyštudoval VŠMU. Ako divadelný herec pôsobil v Štátnom divadle v Košiciach, na Novej scéne v Bratislave kde bol aj generálnym riaditeľom. Založil rádio Twist, v ktorom tiež pôsobil ako jeho riaditeľ. Venoval sa tiež politike a pôsobil ako honorárny konzul Seychelskej republiky v Slovenskej republike. Zahral si vo viac ako 50 filmoch a v mnohých televíznych inscenáciách a seriáloch. Je aj výraznou postavou slovenského dabingu.
Syn rakovinu prekonal. Potom ho zabila autonehoda!

V roku 2008 dva dni pred Štedrým dňom pri nehode zahynul Hrycov syn Hugo († 22), ktorý sa v ten deň z výsledkov dozvedel, že vyhral v boji nad rakovinou semenníkov. Skvelú správu sa vtedy rozhodol osláviť s priateľmi, ktorí boli ako on milovníci silných áut.

Jeho vozidlo sa pri náraze do stĺpu rozpolilo a Hugo Hryc nemal žiadnu šancu prežiť. Jeho kamarát zomrel krátko po prevoze do nemocnice. "Myslel som si, že už ma čaká relatívne pokojné pohodové obdobie. A zrazu príde jobovka najhoršieho druhu, akú si dokážete predstaviť, "povedal vtedy Andrej Hryc. Pitva ukázala, že vodič mal v krvi alkohol a kokaín, uviedol Nový Čas.

Dojímavý odkaz vdovy Ivany Gottovej: Toto nikto nečakal!
V neľahkých časoch, kedy nevieme, čo nový deň prinesie, a všetci sa v vnútri upíname k lepším zajtrajškom, sa ako blesk z čistého neba rozniesla sociálnymi sieťami aj správa od vdovy po Karlovi Gottovi († 80) Ivany (44). Píše... Čítať ďalej
01 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth