Plačková je rok pred tridsiatkou milionárkou: Jej výdavky za luxus berú dych!
18 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Budúci rok veľkolepo oslávi 30. narodeniny, ale už teraz sa môže pýšiť titulom milionárka. Účastníčka reality show Hotel Paradise Zuzana "Queen" Plačková (29) dokázala vďaka sociálnym sieťam rozprávkovo zbohatnúť. Píše portál Blesk.


Účasť v reality šou Hotel Paradise v roku 2012 bola jej vstupenkou do sveta šoubiznisu a ako jedna z mála chytila príležitosť poriadne za pačesy. Dnes patrí Zuzana Plačková medzi najvplyvnejších ľudí na sociálnych sieťach na Slovensku.

Jej profil sleduje 591 tisíc fanúšikov a vďaka spolupracam s rôznymi firmami zarobila pekný obnos, ktorý sa neustále zväčšuje. Má niekoľko snov, ktoré si postupne plní. Nedávno sa pochválila terénnym vozidlom značky Mercedes v ružovej farbe a výbavou podľa jej predstáv za 200 000 EUR.

Pôvabná Jasmina Alagič je hrdá na Slovákov. Odkaz pre všetkých fanúšikov!
Aj na slovensku sa celebrity snažia presvedčiť fanúšikov, aby dodržiavali opatrenia nariadené vládou. Rytmusova manželka Jasmina je na správanie spoluobčanov hrdá, aj keď to vraj nejakú dobu trvalo, než to začalo byť ideálne. Čítať ďalej
30 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


"Platila som to na dvakrát a trvalo rok, kým bolo všetko hotové. Stále ešte mám Mercedes v striebornej farbe, ktorý by som najradšej predala svojej kamarátke, alebo ho dám do dražby na Instagram, ale veľmi sa mi ho nechce dávať preč, "prezradila Blesku Zuzka alias "Queen" Plačková.

Navyše pomaly dokončuje dom, ktorý sa bude niesť v megalomanskom štýle. "Je celkom dosť veľký, samozrejme aj s bazénom a ďalšími vychytávkami. Všetko bude mega, pretože to tak mám rada. S manželom máme každý jednu miestnosť ako šatňu, ale obávam sa, že mi nebude stačiť. Mám strašne veľa oblečenia a topánok, koľkokrát manžel odnesie obriu tašku a ja na to ani neprídem," netají sa instagramová kráľovná.

V živom vysielaní na ňu padali otázky, koľko peňazí už zaplatila za kabelky. "Strašne veľa, určite by sa za to pár áut dalo kúpiť. Keď som začala zarábať, tak som mala pocit, že musím mať každú novú kabelku. Teraz nosím dve až tri," chváli sa Zuzana.

Dom snov Peštovej a Haberu: Z prepychu vám spadne sánka
Niektorí ľudia investujú do drahých áut či napríklad umeleckých diel, narozdiel od nich Pavol Habera (57) radšej do nehnuteľností. Píše portál ahaonline. Čítať ďalej
04 | 04 | 2020 | Dominik Simon