Dcéra Karla Gotta Dominika: Prepadla panike pre obavy o prácu!
17 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Najstaršia dcéra Karla Gotta má opäť obavy! Tentoraz o svoju prácu v pražskom obchodnom centre, píše ahaonline.cz. Bar, v ktorom robí, je totiž kvôli vládnemu nariadeniu stále zatvorený. Dominika Gottová (46) sa teraz bojí, aby ju majitelia kvôli ekonomickým problémom nevyhodili.


Dominika má nútené voľno, ktoré trvá už mesiac a teraz, keď sa dočítala, že bary otvoria najskôr 8. júna,  prepadla panike.

"Čo keď to dopadne tak, že nás bude musieť šéf prepustiť, pretože to neutiahne? Mám veľký strach! Tá práca ma veľmi baví a nerada by som si v tejto zložitej dobe hľadala novú," zverila sa.

Dominike podľa nej vypláca zamestnávateľ časť mzdy a zvyšok do 100 percent dopláca štát. "Je to kurzarbeit. Som rada, že sme neprišli o financie, že máme skvelého zamestnávateľa. Snáď to všetko bude do toho júna fungovať a nikoho nebudú musieť prepustiť," dúfa Gottová.

Stopka pre dokument o Gottovi: Dcéra Dominika chce nové nakrúcanie
Súčasná kríza bude mať dopad aj na dokument o Karlovi Gottovi († 80), ktorý nakrútila režisérka Olga Špátová (36). Informuje Ahaonline. Čítať ďalej
15 | 04 | 2020 | Dominik Simon


Dominika ešte pred vypuknutím krízy chodila na brigády do lahôdok v spodnej časti obchodného centra. Dokonca premýšľala, že by do nich z baru odišla. Nakoniec ale zostala len pri výpomoci. Ale aj tieto lahôdky sú teraz uzavreté.

Vo voľných chvíľach si Dominika robí poriadok vo fotografiách, ktorých má plný počítač. "Najviac snímok mám s otcom. Čo my sme toho spolu zažili ... Kedykoľvek ho vidím alebo počujem, mám slzy v očiach," zverila sa.

Dominika si vďaka voľnému času ďalej udomácňuje nový byt v pražských Vysočanoch. Do neho sa presťahovala v druhej polovici marca od speváčky Šárky Rezkovej (51).

Zdeněk Troška o nostalgickom natáčaní s Gottom: Drsný, ale dojímavý verdikt!
Nestretávali sa na iba spoločenských akciách, ale dokonca spolu aj pracovali. Karel Gott († 80) si totiž zahral hneď dve role vo filme Zdeňka Trošku (66). Režisér obľúbených komédií sa vyjadril o jeho talente a profesionalite, informuje... Čítať ďalej
14 | 04 | 2020 | Timotej Dudka