Desivá minulosť! Toto je vraj pravý dôvod, prečo Bartošová spáchala samovraždu
11 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Tento rok to bude už šesť rokov, čo medzi nami nie je speváčka Iveta Bartošová (✝48). Po veľkých psychických problémoch a bojom s návykovými látkami sa v roku 2014 rozhodla ukončiť svoj život na koľajisku. Informuje ahaonline.cz .


Okolo jej smrti sa stále vznáša množstvo otáznikov, jeden z jej blízkych však má jasno v tom, prečo sa k tomuto činu Bartošová odhodlala.

Zosnulá speváčka Iveta Bartošová (✝48) by tento rok v apríli oslávila svoje 54. narodeniny. Jej psychické problémy boli však natoľko neznesiteľné, že sa pred šiestimi rokmi rozhodla so svojím životom skoncovať sama.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/03/18/pohreb-evy-pilarovej-%e2%80%a0-80-gottova-prvykrat-na-verejnosti-od-pohrebu-manzela-karla/

Podľa mnohých jej psychickému stavu neprospeli predovšetkým nevydarené vzťahy s mužmi, ktorí Bartošovú len využívali alebo sa k nej jednoducho nehodili.

Podľa jej expartnera Domenica Martucciho, s ktorým si udržala dobré vzťahy aj po ich rozchode, za jej smrť môže predovšetkým Ivetin posledný muž Josef Rychtář. Talian sa nebál pred časom ukázať prstom práve na tohto muža.

" Iveta spáchala samovraždu kvôli tomu, že ju týral jej posledný manžel. Žiadny iný dôvod na to, aby si sama zobrala život, nie je a nebol. Už len to, že sa zabila v deň jeho narodenín, je jasný dôkaz. Tento pán sa v správe priznáva že: "Rád spráska ženy ako psa, tak ako to spravil zo svojou bývalou," "povedal podľa Blesku Martucci.

Dominika Gottová: Prišla o byt od Ivany
Vyzeralo to nádejne, Dominika Gottová (46) mala mať vybavené bývanie v metropole, a to dokonca na prvé tri mesiace zadarmo! Informuje ahaonline.cz . Čítať ďalej
06 | 03 | 2020 | Dominik Simon