ŠPORT: UEFA zverejnila finančné tresty pre viaceré popredné európske kluby, Arizona Coyotes angažovala 27-ročného útočníka Michaela Chaputa
01 | 04 | 2020 I SITA

Krátke správy zo športu:


-Disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) zverejnila finančné tresty pre viaceré popredné európske kluby. Za provokatívne transparenty a výtržnosti fanúšikov musí Bayern Mníchov zaplatiť 40-tisíc eur. Atltético Madrid zablokovanie verejných priechodov stálo 24-tisíc a Tottenham neskorší výkop duelu s Lipskom 20-tisíc eur. Za ďalšie rôzne priestupky boli nižšími sumami potrestaní aj Liverpool, Real Madrid či Manchester City.

-Vedenie českého hokejového klubu Bílí Tygři Liberec sa so všetkými členmi tímu vrátane hráčov dohodlo na znížení platov. Dôvodom sú ekonomické problémy, do ktorých sa klub dostal v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Niektorí hráči víťaza základnej časti českej extraligy dokonca prídu až o 50% mzdy. V tíme pôsobia aj slovenskí hokejisti Oldrich Kotvan a Libor Hudáček.

ŠPORT: Súboj Nurmagomedova a Fergusona zrejme po piaty raz odložia, Jack Grealish porušil zákaz vychádzania a havaroval
Krátke správy zo športu: Čítať ďalej
30 | 03 | 2020 | SITA


-Podľa očakávaní sa otvárací ceremoniál OH v Tokiu nezaobíde bez časti, ktorá bude "venovaná" koronavírusu, ktorý dnes trápi celý svet. V utorok to uviedol producent ceremoniálu Marco Balich. Pre rýchle šírenie vírusu a vzniknutej pandémii bol najväčší športový sviatok presunutý na leto 2021.

-Klub zámorskej NHL Arizona Coyotes angažoval 27-ročného útočníka Michaela Chaputa. Ide o dvojcestnú zmluvu na jeden rok. Kanaďan v predošlej sezóne hrával za Tucson Roadrunners v AHL a tiež dvakrát nastúpil aj v drese "kojotov" v NHL. Pôvodne bol v roku 2010 draftovaný Philadelphiou, ktorá po ňom siahla v treťom kole a z celkového 89. miesta.

Jovič je na najlepšej ceste k zruinovaniu kariéry, tvrdí uznávaný srbský tréner
Srbský futbalový útočník Luka Jovič po minuloročnom prestupe z nemeckého Eintrachtu Frankfurt do španielskeho Realu Madrid zatiaľ nenapĺňa gólový potenciál, pre ktorý ho funkcionári "bieleho baletu" kupovali. V tohtosezónnych 24 súťažných... Čítať ďalej
29 | 03 | 2020 | SITA