Šport: Škriniar sa v pondelok mohol tešiť nielen z ceny pre najlepšieho futbalistu SR za 2019, Nashville Predators podpísal nový kontrakt
24 | 03 | 2020 I SiTA

 Krátke správy zo športu:


-Milan Škriniar sa v pondelok mohol tešiť nielen z ceny pre najlepšieho futbalistu Slovenska za rok 2019, ale aj z toho, že jeho klub Inter Miláno mohol opustiť karanténu. V nej boli jeho hráči od 8. marca, keď sa koronavírus objavil u obrancu konkurečného Juventusu Daniele Ruganiho. Ani jeden z hráčov Interu nemal symptómy ochorenia.


-Ochorenie COVID-19 postihlo už druhého bývalého prezidenta futbalového klubu Real Madrid. Nakazeným je Fernando Martín, ktorý "biely balet" dočasne viedol v roku 2006. Na konci minulého týždňa koronavírusu podľahol Lorenzo Sanz. Podľa španielskych médii je stav Martína vážny.

-Klub zámorskej NHL Nashville Predators podpísal nový kontrakt na tri roky s 22-ročným brankárom Connorom Ingramom. Mladý Kanaďan v tejto sezóne pôsobil najmä v AHL, kde si vo farbách Milwaukee Admirals pripísal na konto 21 výhier v 31 zápasoch a v percentuálnej úspešnosti mu patrilo tretie miesto.

F1 ruší ďalšie zastávky: nepôjde sa Holandsko, Španielsko ani Monako
Vzhľadom na pokračujúcu pandémiu nového typu vírusu a problémom, ktoré na celom svete spôsobila, sa rušia ďalšie Veľké ceny F1. Informuje radaronline. Čítať ďalej
23 | 03 | 2020 | Dominik Simon