AKTUALIZOVANÉ: Líder talianskej Demokratickej strany je pozitívny na koronavírus
07 | 03 | 2020 I Marek Molnár

Líder talianskej demokratickej strany, Nicola Zingaretti, pripustil, že bol infikovaný smrtiacim koronavírusom. Informuje portál RT.


"Lekári mi povedali, že som pozitívny na COVID-19," uviedol politik vo videu, ktoré zverejnil na svojej Facebookovej stránke.

Politik, ktorý je tiež prezidentom talianskej provincie Lazio, v ktorej sa nachádza Rím, ubezpečil svojich stúpencov, že „je v poriadku, ale musí nejaký čas zostať doma“. Všetkým dodal „odvahu“ a vyhlásil, že bude pokračovať vo svojej práci z domu.

Zingaretti tiež vyzvali Talianov, aby nepanikárili, a dodal, že by chcel „ísť dobrým príkladom“ podľa odporúčaní lekárov. Ďalej tvrdil, že bude „bojovať“, pretože boj „je v tejto chvíli pre túto krajinu dôležitý“.

Správa prišla potom, čoTaliansko informovalo o najväčšom náraste počtu úmrtí na koronavírus. Úrady potvrdili, že za 24 hodín zomrelo 49 ľudí, čím sa celkový počet obetí smrteľných chorôb v Taliansku zvýšil na 197.

Muž z Texasu bol poslaný do väzenia za oblizovanie zmrzliny v supermarkete (VIDEO)
Súd v americkom štáte Texas uložil 30-dňový trest odňatia slobody mužovi, ktorý olízal zmrzlinu v supermarkete a následne ju vrátil do mraziaceho regálu. Informuje portál NBC. Čítať ďalej
07 | 03 | 2020 | Marek Molnár