Mladík narazil s motocyklom do stĺpa, nemal prilbu ani vodičský preukaz
27 | 02 | 2020 I TASR

Vážne zranenia utrpel 21-ročný mladík z okresu Považská Bystrica, ktorý narazil s motocyklom do stĺpa. Jazdil na motorke bez evidenčných čísel, ochrannej prilby a v čase zákazu šoférovať.


Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na sociálnej sieti, vodič na motocykli Yamaha zišiel pri obci Vrchteplá mimo cesty a narazil do stĺpa telekomunikačného vedenia. Náraz ho vymrštil na cestu, kde ho našli okoloidúci.

„Mladík pri dopravnej nehode utrpel vážne poranenia hlavy, previezli ho do žilinskej nemocnice. Policajti zistili, že mladík má súdom uložený zákaz činnosti riadiť motorové vozidlá do apríla budúceho roku za jazdu pod vplyvom alkoholu a prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Okrem toho, že jazdil v čase zákazu, nemal na hlave prilbu. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ informuje polícia.

Polícia kontrolovala kamióny na Záhorí, viac ako polovica vodičov porušila zákon
Dopravná polícia, Colný úrad Trnava a Finančná správa SR vykonali kontrolu vodičov nákladných vozidiel na Záhorí. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 02 | 2020 | TASR