Real Madrid prekvapujúco prehral na pôde Levante, pred náročným týždňom zrejme prišiel o Hazarda
23 | 02 | 2020 I SITA

 Futbalisti Realu Madrid prišli o prvé miesto tabuľky v najvyššej španielskej súťaži. Po nečakanom domácom zakopnutí so Celtou Vigo (2:2) nedokázali zvíťaziť ani v sobotu na pôde Levante a dokonca si zo štadióna Estadi Ciutat de Valencia neodniesli ani bod. Hráči "bieleho baletu" doplatili na nevyužité príležitosti a v 79. min ich šokoval vydareným half-volejom José Morales.


Tridsaťdvaročný španielsky útočník ukončil takmer polročné gólové suchoty. Prvýkrát sa v tejto sezóne presadil ešte 31. augusta 2019 pri domácej výhre 2:0 nad Valladolidom. "Kopol som do lopty celou svojou dušou. Vedel som, že už nemám veľa síl, ale loptu som trafil veľmi dobre. Som šťastný za tento gól, ktorý znamená pre nás tri body," povedal autor rozhodujúceho gólu.

Futbal: Tri zápasy Serie A odložili pre koronavírus, hrať nebude ani Inter
Pre hrozbu koronavírusu odložili tri zápasy talianskej futbalovej Serie A, ktoré sa mali odohrať v nedeľu v regiónoch Lombardsko a Benátsko. Talianska vláda pristúpila k tomuto kroku po tom, čo na severe krajiny podľahli dvaja ľudia nákaze... Čítať ďalej
23 | 02 | 2020 | TASR


Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane už taký spokojný nebol. "Sme naštvaní, pretože sme nevyhrali. V prvom polčase sme si vytvorili šance, ale nedokázali sme streliť gól, čo je to najdôležitejšie. Oni mali jednu poriadnu strelu a skórovali. Taká je realita. Je to futbal a takéto veci sa dejú. O tri dni však máme ďalší zápas a musíme sa už koncentrovať naň," uviedol Francúz, cituje ho klubový web.

"Biely balet" čaká nesmierne náročný týždeň. V stredu nastúpi na prvý osemfinálový zápas Ligy majstrov proti Manchestru City a v nedeľu odohrá druhé El Clásico v tomto ligovom ročníku. "V posledných dvoch zápasoch sme stratili päť bodov a vieme, že doma musíme Barcelonu zdolať. Urobíme, čo bude v našich silách, ale najskôr sa musíme sústrediť na stredu. Vieme, ako sú tieto zápasy dôležité a pokúsime sa ich vyhrať," pokračoval Zidane.

Navyše, pred dôležitými zápasmi sa opäť zranil belgický tvorca hry Eden Hazard, ktorý musel opustiť ihrisko už v 67. minúte. "Nevyzerá to dobre, pretože utrpel zranenie v mieste, kde bol zranený aj predtým. Je to pre nás ťažký úder. Momentálne pociťuje bolesť, ale udivíme zajtra, keď podstúpi vyšetrenia," dodal krátko po skončení zápasu majster sveta z roku 1998.