Šport: Vlhová sa predstaví s číslom 2 v piatkovom zjazde
21 | 02 | 2020 I SITA

-Slovenská reprezentantka Petra Vlhová sa predstaví s číslom 2 v piatkovom zjazde v rámci Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní vo švajčiarskej Crans Montane. Číslo 1 bude mať Vlhovej veľká rivalka vo Svetovom pohári Talianka Federica Brignoneová, Češka Ester Ledecká pôjde s deviatkou. V Crans Montane chýba líderka SP Američanka Mikaela Shiffrinová, ktorá zatiaľ vynechala všetky preteky po tragickom skone jej otca Jeffa. Siedmy ženský zjazd sezóny sa začne o 10.05 h.


-Slovenky Barbora Bálintová a Angelika Slamová boli s 11 bodmi najlepšími strelkyňami poľského tímu Arka Gdyňa vo štvrtkovom zápase Euroligy proti francúzskemu LDLC ASVEL Féminin. Slovenské reprezentantky prikrášlili svoje výkony aj tromi, resp. piatimi asistenciami. Gdyňa prehrala s tímom z Lyonu 82:92 a v tabuľke B-skupiny jej patrí posledné ôsme miesto s bilanciou 3 víťazstvá - 10 prehier.

RTVS plánuje spustiť štvrtý televízny okruh Šport v lete
Všetky exkluzívne športové zápasy sa presunú práve na stanicu Šport. Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | Peter Haluza


-Úspešný slovenský kvalifikant Wang Jang dohral na úvodnom tohtoročnom podujatí seriálu prestížnych stolnotenisových turnajov kategórie ITTF World Tour Hungarian Open v Budapešti v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry mužov. Nad sily posledného slovenského zástupcu v maďarskej metropole bol vo štvrtok Tomokazu Harimoto z Japonska, ktorému podľahol jednoznačne 0:4 na sety (-6, -4, -5, -9).

-Dve favoritky sa rozlúčili s trojmiliónovým turnajom WTA v Dubaji v SAE už vo štvrťfinále. Po prehre s Kazaškou Jelenou Rybakinovou 6:7 (1), 3:6 sa porúčala turnajová dvojka Češka Karolína Plíšková a neuspela aj finalistka nedávneho Australian Open Garbine Muguruzová. Španielka nasadená ako deviata prehrala s Američankou Jennifer Bradyovou 7:6 (5), 3:6, 4:6. Bradyová predtým vyradila aj ďalšie dve hráčky z Top 20 rebríčka - Ukrajinku Elinu Svitolinovú (6.) a Češku Markétu Vondroušovú (17.).

Barcelona zrealizovala núdzový transfer, na Camp Nou prichádza Dán Braithwaite
Španielsky futbalový klub FC Barcelona vyriešil problémy so zraneniami ofenzívnych hráčov Luisa Suáreza a Ousmana Dembélého angažovaním dánskeho útočníka Martina Braithwaita z CD Leganés. Čítať ďalej
20 | 02 | 2020 | SITA