O Kiskovi sa má objaviť ďalšie video!

Kiska požiadal etických hekerov o spoluprácu, podľa neho sa dopracovali k „zaujímavým informáciám“.


Za videom, ktoré má dokazovať, že exprezident Andrej Kiska vedel o problémoch s pozemkami vo Veľkom Slavkove, stojí človek „veľmi blízky“ strane Smer – sociálna demokracia (Smer-SD). Povedal to dnes šéf strany Za ľudí Andrej Kiska s tým, že má signál o ďalšom videu, ktoré sa má objaviť a má pochádzať z rovnakého zdroja.

Mafián Reichel potvrdil pravosť videa s Kiskom
Portál Zoznam.sk zverejnil telefonickú nahrávku redaktora Ivana Mega s Milanom Reichelom, kde Reichel potvrdil pravosť uniknutého videa na ktorom sa rozprávajú s podnikateľom Michalom Šuligom. Čítať ďalej
14 | 02 | 2020 | Peter Bachan


Na videu, ktoré zverejnil anonym minulý týždeň, sa rozprávajú Milan Reichel a podnikateľ Michal Šuliga. Ten okrem iného hovoril, že Kiska má aj čierne peniaze a potrebuje ich investovať. Šuliga svojho času sprostredkoval Kiskovi predaj pozemkov vo Veľkom Slavkove. Prezident sa o ne súdil s poškodeným Jánom Francom. Súd konštatoval, že Kiska nevedel o predošlom majetkovom nevysporiadaní sa.

Podľa Kisku experti ukázali, že pri natáčaní videa Šuligu s Reichelom bola kamera postavená na biliardovom stole a obaja aktéri ju museli vidieť. Ako ďalej šéf Za ľudí uviedol, podľa expertov išlo o záznam z profesionálnej kamery, celá scéna bola nasvietená a zvuk bol dodatočne zmixovaný.

Mafia, podvody, daňové úniky a úžera na ľuďoch. Aká je minulosť Andreja Kisku?
Kauzy, ktoré má za sebou Andrej Kiska by ho diskvalifikovali z verejného života v každej slušnej krajine. Na Slovensku sa mu darí získavať hlasy voličov. Čítať ďalej
15 | 02 | 2020 | Peter Bachan


Kiska požiadal etických hekerov, aby pomohli zistiť, kto bol odosielateľom nahrávky. „Dopracovali sa k niektorým zaujímavým informáciám, ktoré odovzdám polícii,“ povedal Kiska. Podľa neho polícia má možnosť požiadať spoločnosť Google o spoluprácu a zistenie, kto nahrávku poslal, a kto bol objednávateľom „tejto špinavej kampane“. Kiska dodal, že by bolo najlepšie, keby sa polícia dopracovala k výsledkom vyšetrovania ešte pred koncom volebnej kampane. Exprezident v tejto veci podal trestné oznámenie.

Predseda Smeru-SD Robert Fico minulý týždeň odmietol, aby bol spájaný s videom o Kiskovi. „Je to smiešne. Tento upotený pán z Popradu by sa mal konečne spamätať. Mňa absolútne nezaujíma, kde je, čo je. Je to vec orgánov činných v trestnom konaní,“ poznamenal Fico.

Ako Kisku dostihli „prešľapy“ minulosti
Keď si niekto hovorí Dobrý anjel a koná v "dobrej viere" Čítať ďalej
16 | 02 | 2020 | Jaroslav Fabok