Vodička jazdila v Malých Bieliciach pod vplyvom drog
10 | 02 | 2020 I TASR

Dopravní policajti z Partizánskeho odhalili 37-ročnú vodičku, ktorá jazdila v mestskej časti Malé Bielice pod vplyvom drog. Žene teraz hrozí trest, ten sa bude odvíjať od výsledkov lekárskeho vyšetrenia. TASR o tom v pondelok informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková.


Ženu na vozidle Škoda policajti zastavili po tom, ako prekročila maximálnu povolenú rýchlosť v obci o 11 kilometrov za hodinu. Zistili tiež, že auto už nemá platnú technickú aj emisnú kontrolu.

"Policajti si počas komunikácie všimli, že 37-ročná žena javila známky požitia omamných látok. Na otázku policajta, či jazdí pod vplyvom omamných látok, odpovedala, že sa jej mohli nejaké omamné látky dostať do tela omylom," uviedla Adámiková.

Policajti vodičku preto vyzvali na odber biologického materiálu, s čím súhlasila. Výsledky skríningového vyšetrenia potvrdili, že vodička z okresu Partizánske viedla auto pod vplyvom metamfetamínu a amfetamínu, koncentráciu omamných látok stanoví toxikologicko-chemická analýza. "Podľa výsledkov lekárskeho vyšetrenia budeme  postupovať v trestnom alebo priestupkovom konaní," dodala hovorkyňa.

Slovensko je stále ohrozované migrantami
Naposledy auto s deviatimi nelegálnymi migrantami zachytili v Košiciach Čítať ďalej
10 | 02 | 2020 | redakcia, SITA