Parazitovanie majú v krvi! (Peter Oremus)
10 | 02 | 2020 I Peter Oremus

(autor je aktívny politik)


Slovenskú politickú scénu ovládli liberálni aktivisti z tretieho sektora.


Napriek tomu, že tretí sektor má v zmysle svojej podstaty a základnej definície byť apolitický a fungovať na princípe dobrovoľnosti, bez nároku na pravidelnú finančnú odmenu, na Slovensku to zjavne neplatí. Realitou je, že už niekoľko desaťročí zopár vyvolených mimovládnych organizácií, nadácií a iniciatív štedro, dotovaných zo zahraničia, nám tu rozvratným spôsobom zasahuje do verejného a politického diania v našom štáte a bez hanby parazitujú aj na našich štátnych dotačných schémach. Celé tie roky sú zvyknutí natŕčať ruku aby dostali štedrú dotáciu z našich daní na rôzne vymyslené projekty a podvratné aktivity (workshopy, hackathony, festivaly, pride pochody a iné).
Doteraz neviditeľná chobotnica tretieho sektora odhaľuje svoju tvár.

Parazitovanie majú v krvi a neštítia sa naozaj ničoho. Dokonca aj vraždu dvoch mladých ľudí mnohí títo treťosektoroví paraziti zneužili na svoju sebaprezentáciu a získanie rýchleho politického kapitálu prostredníctvom vystupovania na protestných pódiách. (Bratislava, Nitra, Žilina ...)

Ďalším názorným príkladom ich priživovania je účasť týchto liberálnych aktivistov na mítingoch pronárodných strán. Keďže ich uletený program nikoho nezaujíma, využívajú opätovne svoju celoživotnú schopnosť parazitovať a narúšajú legálne zhromaždenia svojich politických súperov s jediným cieľom - strhnúť moc v štáte na svoju stranu.
Scenár „ukrajinského majdanu“ tak visí doslova na vlásku.

Občania až dnes zisťujú kto je ten nevinný tretí sektor, ako je financovaný, organizovaný a aký má svoj skutočný cieľ. Suverénny štát, tradičná rodina, národná a kresťanská kultúra je pre nich niečo zaostalé a trápne. Liberálni aktivisti, ktorí celý život len parazitovali a nikdy poriadne nepracovali, chcú dnes riadiť štát. Ako bude ich riadenie v praxi vyzerať, môžu dnes názorne vidieť napríklad občania mesta Nitra.

Ako spoznať extrémistu? Rozhovor s M. Uhríkom a P. Oremusom
08 | 02 | 2020 | Peter Bachan