Loď v Japonsku je uviaznutá s 3700 ľuďmi na palube kvôli 10 pacientom infikovaným koronavírusom (VIDEO+FOTO)
05 | 02 | 2020 I Marek Molnár

Japonsko potvrdilo približne 10 ďalších infikovaných ľudí koronavírusom medzi cestujúcimi na výletnej lodi s 3700 ľuďmi na palube. Celá loď ostáva v karanténe aj so zdravými cestujúcimi. Informuje spravodajský portál The Guardian.


Po pozitívnom teste jedného cestujúceho z Hongkongu sa na výletnej lodi Diamond Princess začali v utorok objavovať ďalšie prípady, pričom aktuálne ich je najmenej 10. Informovala o tom japonská televízia Asahi s odvolaním sa na zdravotnícke orgány. Pacienti majú byť privezení do blízkej nemocnice na ošetrenie.





Loď bola zakotvená a ostáva uviaznutá v prístavnom meste Jokohama spolu so zvyškom cestujúcich. V súčasnosti prebieha testovanie cestujúcich.

Na sociálnych médiách sa objavili fotografie a videozáznamy, na ktorých môžete vidieť prebiehajúce zdravotné prehliadky na palube lode.



Aj keď zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne podrobnosti o nových pacientoch, prvým infikovaným bol 80-ročný muž z Hongkongu, ktorý sa teraz zotavuje, informovala agentúra Associated Press, pričom citovala kapitána lode.



Singapurský doučovateľ dostane viac ako 10 rokov väzenia za znásilnenie žiačky základnej školy
V priebehu niekoľkých školských hodín sa učiteľ na voľnej nohe a jeho neplnoletá študentka začali viac baviť, až to prerástlo k vzťahu, ktorý zahŕňal všetko, čo by vzťah mal mať. Informuje o tom portál South Morning China... Čítať ďalej
05 | 02 | 2020 | Marek Molnár