Jedna z najväčších tragédii HOLLYWOODU! Tragická cesta rodiny Bruce Leeho
04 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Životná cesta rodiny Leeových je postihnutá jednou tragédiou za druhou. Bruce Lee bol nielen slávny herec, ale aj majster a popularizátor bojových umení, ktorého miloval celý svet. Zomrel v 32 rokoch, aj tak sa ale dožil vyššieho veku ako jeho nemenej slávny syn. Herec Brandon Lee zomrel v 28 rokoch priamo na pľaci.


Nedožil sa ani premiéry svojho najznámejšieho filmu. Bruce Lee zomrel 20. júla 1973 v krátkych 32 rokoch krátko potom, čo upadol do kómy. Alergická reakcia na prášok na bolesť hlavy mu spôsobila masívny opuch mozgu, čo zapríčinilo jeho smrť.

Jeho syn Brandon mal v čase otcovej smrti iba osem rokov. Ani na neho ale nečakal priaznivý osud. Na hereckej ceste síce kráčal v šľapajach svojho otca, chcel sa ale dostať z jeho tieňa a presadiť sa sám za seba.

To sa mu po niekoľkých bojových filmoch nakoniec podarilo a do Hollywoodu sa dostal. Cestu ku sláve mal otvorenú a čakal na neho kasový trhák, ktorý ho mal vystreliť medzi popredné filmové hviezdy. Film Vrana sa mu ale nakoniec stal osudným.

Pri natáčaní scény, kedy Brandon alias Eric vchádza do bytu a zisťuje, že jeho snúbenica bola znásilnená a zmlátená, sa ocitol pod paľbou. Namiesto slepých nábojov ale boli v pištoli pravé.

Brandona lekári 6 hodín operovali, zachrániť ho ale nedokázali. Zomrel vo veku 28 rokov, 6 dní pred dotočením filmu a krátko pred plánovanou svadbou.

Šokujúci list List lady Diany napísaný krátko pred jej smrťou: Pravda o ktorej dodnes nikto nevedel!
Tento rok je to už 23 rokov odo dňa, kedy zomrela obľúbená britská princezná Diana. Len málokto by očakával, že sa po takej dobe objaví niečo, o čom svet doteraz nepočul. Opak je ale pravdou! Čítať ďalej
02 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová