Američan na políciu vypálil počas 90-minútovej prestrelky takmer 200 guliek. Zasiahol suseda a usmrtil psa
24 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Washington - Polícia v americkom štáte Maryland čelila deväťdesiatminútovej prestrelke s Benjaminom Murdym, ktorý na strážnikov vypálil takmer 200 guliek. Na mieste policajti pôvodne zasahovali kvôli sťažnostiam na kruté zaobchádzanie so zvieratami a domácu hádku. O incidente vo štvrtok informovala stanica Fox News píšu Lidovky.cz .


Polícia v okrese Hartford County na miesto dorazila v utorok večer. Murdy na príchod strážnikov reagoval streľbou, pri ktorej vypálil takmer 200 nábojov z pušky a pištole. Pri streľbe niekoľkokrát zasiahol policajné auto a dvakrát svojho suseda do spodnej časti tela.

Zranený bol prevezený do nemocnice a vzápätí prepustený. Polícia tiež uviedla, že pri streľbe zahynul pes. Na mieste zasahovali policajti zo šiestich rôznych zborov. Po jedenapolhodinovej prestrelke, pri ktorej sa museli ľudia z okolia ukrývať, sa Murdy po vyjednávaní s krízovým tímom nakoniec vzdal.

Polícia ho teraz stíha za pokus o vraždu, ohrozovanie, krutosť na zvieratách a ďalšie činy. Podozrivý je vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu.

Vražda kvôli Trumpovi? Robotník zabil svojho šéfa pri agresívnej debate o politike
Stavebný robotník z Floridy, ktorý je otvorene kritický voči prezidentovi Donaldovi Trumpovi, bol obvinený zo zabitia jeho šéfa počas agresívnej debaty o politike, dokonca ho po vražde zakryl americkou vlajkou. Informuje o tom portál New York... Čítať ďalej
22 | 01 | 2020 | Marek Molnár