Rytmusova kópia oddhalená: Fanúšikovia sú ohromení, "veď to je celý on!"
21 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Ako rana z čistého neba, tak prišla fotka, na ktorej Jasmina Alagic (30) prvýkrát odhalila tvár svojho syna. Pritom sa ešte len pred nedávnom s Rytmusom (43) zaprisahali, že v takto útlom veku jeho tvár vystavovať nebudú. Očarujúcej moderátorke ale pravdepodobne ušla ruka a Sanela, ktorý je ako rapperova kópia, ukázala nedopatrením.


Na fotke je vidieť ako Jasmina sedí so Sanelom pred krbom a chlapčeka je prvýkrát vidieť spredu na rodinnom portréte. Moderátorka si asi pravdepodobne neuvedomila, že obraz si všimne toľko ľudí, a tak rozpútala doslova ošiaľ!



"Tie najkrajšie chvíle," radovala sa Jasmina. Čoskoro však musela dodať: "Vidím, že sa tu veľmi rieši obraz, a som šťastná, že sa vám páči. Tento obraz som nechala namaľovať Patrikovi na jeho narodeniny." Či Sanela ukázala schválne, alebo omylom neprezradila. Fanúšikovia slávnej rodinky sa medzitým zhodli , že chlapec je Rytmusova (43) totálna kópia. Podľa niektorých sa zasa podobá na mamičku.

Eminem prekvapil milioný fanúšikov: Toto nikto nečakal!
Americký rapper Eminem dnes bez ohlásenia vydal nový album nazvaný Music to be Murdered By. Svojich fanúšikov podobne zaskočil aj pred dvoma rokmi so svojím predchádzajúcim albumom Kamikaze. Čítať ďalej
20 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová