Dcéra Karla Gotta je v koncoch: Vyhrážky smrťou a vydieranie Tima
20 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Dominika Gottová (46) v posledných dňoch veľmi ťažko znáša, že za ňou cez víkend do Česka priletel ešte stále jej manžel, fínsky muzikant Timo Tolkki (53). Jeho cieľ: potrebuje peniaze a najlepšie, aby sa k nemu manželka vrátila. Najstaršia dcéra Karla Gotta († 80) oboje odmieta, Timo jej preto začal hroziť samovraždou. Na to konto jej povolili nervy a rozhodla sa urobiť niečo nečakané.


Priletel ušmudlaný, s igelitkou v ruke a bez peňazí. Po sobotňajšom teatrálnom predstavení, kedy rovno z letiska navštívil hrob svojho svokra na pražských Malvazinkách a zamieril Timo za Dominikou do obchodného centra, kde pracuje za barom. Výsledok, požiadal o peniaze a o bývania a Gottová ho do piatich minút vyhodila.

Timo sa potom vrátil späť na letisko, kde si dobil telefón a zavolal svoju fanynku Yvettu Orlitu, ktorá mu ponúkla azyl. Následne za ňou taxíkom odcestoval.

"Celú sobotu mi Timo neustále volal, ale ja som bola do večera v práci. Potom mi začal vypisovať, že spácha samovraždu, "povedala rozklepáná Dominika. " To ale robil aj v minulosti. Je zúfaly!" Dodala.

Podľa nej je Timo práve v manickej fáze svojej choroby. "Doslova stráca kontrolu nad tým, čo robí! Na rovinu vám poviem, že sa k nemu vracať nebudem. Ale tú situáciu nejako musím riešiť, "predniesla včera popoludní Dominika.

Pôvodne sa s manželom dohodla, že sa stretnú v utorok, kedy bude mať po dlhom týždni v práci voľno. Pod ťarchou okolností a vyhrážok sa ale rozhodla, že si s ním pokecá šte v nedeľu večer po konci svojej smeny.

"Požiadala som ho, aby sa vrátil späť do Fínska, nastúpil tam na liečenie a využil k tomu fínske finančné fondy. Je chorý a úrady mu celkom iste pomôžu. Tiež sme hovorili o rozvode, na ktorom trvám, "zverila Blesku po stretnutí.

"Avšak neviem, ako to riadenie pôjde rýchlo, pretože Timo má obrovské dlhy, môžu byť až dvojmiliónove a ja som jeho žena, takže to nepôjde tak ľahko, " tvrdí Dominika. Timo sa ale vrátiť do svojej domoviny nechce.

" Timo sa odmieta vrátiť do Fínska, nemá tam zázemie. Nechce sa tam liečiť a využiť tamojšie fondy. Chce do Mexika, kde má množstvo pracovných ponúk. Snáď mu niekto s letenkou pomôže, prinajhoršom ju zaplatím ja. Keď mi povedal, že by zostal tu, reagovala som, že sa môžeme vídať, ale rozhodne spolu žiť nebudeme , "uzavrela Dominika.

Michal David je presvedčený že je s Karlom Gottom prepojený aj po smrti!
Obľúbený hitmaker Michal David sa nezaujíma len o hudbu, ale aj o veci medzi Zemou a nebom, kde má bezpochyby svoje miesto spevák Karel Gott. Známy skladateľ je presvedčený, že je s legendou českej pop music prepojený. Čítať ďalej
16 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová