Zdena Studenková ako suseda ktorú nikto nemá rád! Nad jej reakciou krúti hlavou celé Slovensko
18 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Slovenská herečka Zdena Studenková (65) je známa hlavne vďaka jej výbušnej povahe a tým že si servítku pred ústa nedáva. Tento raz si to odniesli jej miestni susedia na bratislavskej Kolibe!


Herečka Studenková sídli v paneláku na bratislavskej Kolibe aj so svojím partnerom Braňom Kostkom. Pre svojich susedov však majú dvere vždy zatvorené. „Ja nechodím žobrať k susedom,“ odvetila aj s urazeným tónom, keď bola hosťkou v relácii Chart Show.

Reagovala tak na poznámku herca Juraja Kemku, ktorý sa jej spýtal, či by jej nepomohli susedia, keby jej v domácnosti niečo chýbalo. Podráždene zareagovala aj na poznámku moderátorky Adely Vinczeovej, ktorá jej povedala, že to je predsa komunikácia medzi susedmi. „Ale daj mi pokoj, však ja ani neviem, kto tam býva! A načo? A najviac zo všetkého by som nenávidela, keby mi hocikto hocikedy zaklopal na dvere, že daj mi dve vajíčka. To by ma šľak trafil!“ rozhorčila sa Zdena, ktorá vzápätí dodala, že jej návštevy musia byť vždy vopred ohlásené. „A okrem toho Braňo si zo mňa robí vtipy, že keď má k nám prísť upratovačka, tak predtým upracem,“ dodala odhodlane prominentná obyvateľka bratislavského paneláka.

Zdena Studenková prestrelila! Urazila celú slovenskú produkciu a svoje kolegyňe
Slovenská herečka Zdena Studenková (65) je známa tým, že sa s ničím a nikým nenaťahuje. Skrátka čo na srdci, to na jazyku. Na nedávnej konferencii to bez mihnutia oka natrela svojim mladším hereckým kolegyniam aj slovenskej produkcií a mnohých tým... Čítať ďalej
17 | 11 | 2019 | František Németh