Hrdý otec Attila Végh ukázal detskú izbičku pre syna: V tomto kráľovstve bude vyrastať Attila junior!
13 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Manželka Attilu Végha Natália porodila minulý týždeň bojovníkovi MMA synčeka Attilu. Pyšní rodičia sa pochválili fotkou z pôrodnice a ukázali aj detskú izbičku pre svoje princátko. Natália a Attila ho farebne vyladili k dokonalosti. Je otázkou, či ho malý Attila už využíva. Keďže ma iba niekoľko dní, dá sa predpokladať, že je skôr v izbe s mamičkou a otcom.


Izbičku pre zápasníkovho syna je ladený do modrosivých odtieňov. Nechýbajú plyšové zvieratká na poličkách ani na kolotoči nad postieľkou. Mamička Natálka ukázala izbičku ešte pred pôrodom a už vtedy bol pripravený so všetkým. Nechýbali plienky a plná skriňa detského oblečenia.

Termín mala Attilová manželka medzi Štedrým dňom a Silvestrom. Malý syn sa ale rozhodol, že sa nebude nikam ponáhľať a na svet prišiel až šiesty deň v novom roku... "Najkrajší pocit na svete. Ďakujeme Pánu Bohu. A Natálke, mojej láske. Splnil sa mi sen, " napísal na Instagram Attila Végh k príspevku.

Attila Végh úprimne o Rytmusovi: Ako bratia?
Nie je moc ľudí, ktorí by mu boli veľmi blízko. Ale Attila Végh (34) do ních spadá. Slovenský šampión MMA prezradil, čo pre neho znamená hudobník Patrik Rytmus Vrbovský (42). A možno veľa ľudí prekvapí, že Attila sa o ňom vyjadruje ako o svojom... Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová