Veštica Vanga predpovedá desivý rok 2020: Koniec Európy a ...
27 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Hoci je bulharská veštkyňa Vanga († 85) už 23 rokov po smrti, ešte pred ňou stihla vysloviť niekoľko proroctiev, ktorá sa plnia. Čo svet podľa slepej jasnovidky čaká v roku 2020? Informáciu priniesol česká bulvár Aha online!


Žena, prezývaná aj podľa slávneho francúzskeho lekára a veštca, ako Nostradamus Balkánu, vyriekla proroctvo až do roku 5079, kedy podľa nej skončí svet.
Smrť dvoch lídrov

Šokujúci bude aj rok 2020. Amerika aj Rusko by mali prísť o svojich lídrov! Prezidenta USA vraj skolí nádor na mozgu ako dôsledok záhadnej choroby, kvôli ktorej i ohluchne a na ruského prezidenta zase vraj spácha atentát samotný Kremeľ.

Žena ďalej tvrdila, že dôjde k zničeniu Ázie, ktorá bude zatopená, a taktiež k rozvratu Európy, ktorú zničia islamskí teroristi chemickými zbraňami.
Máme sa báť?

Smrť oboch svetových lídrov ale Vanga predpovedala už na minulý rok. A hoci úspešnosť jej proroctiev je údajne až 85%, niektoré z nich sa nesplnili. Podľa denníka Washington Post, ktorý ju označil za nedôveryhodnú, dokonca ani nepredpovedala pád Dvojičiek v septembri 2001, ktorý je býva často pripisovaný. Baba Vanga to však vo svojich proroctvách neuvádza.
Čo ešte tvrdí?

V roku 2023 sa podľa Baby Vangy zmení obežná dráha Zeme. V roku 2066 napadnú Američania Rím, ktorý bude ovládaný moslimami a použijú pri tom zbraň, ktorá zmení tamojšiu klímu. No a v roku 2304 podľa nej ľudia vynájdu stroj na cestovanie časom.

Stále však ide iba o predpovede, ktoré nie sú stopercentné. Je však veľmi pozoruhodné, že v niektorých svojich proroctvách sa Baba Vanga nezmýlila a predpovedala ich s výrazným predstihom.

Odkiaľ sa v Antarktíde vzali pyramídy?
Štúdium starovekých pyramíd môže zmeniť celú ľudskú históriu. Tím vedcov prekvapivo objavil a vyfotografoval tri pyramídy v Antarktíde. Zrejme umelého pôvodu. Uviedol portál ecology.md. Čítať ďalej
27 | 12 | 2019 | Preklad: Redakcia HD